IRC-Galleria

Alliiisa

Alliiisa

Hyacinth Bucket on acid.

Sana hallussa.Tiistai 21.08.2007 00:35

3-4-vuotiaana isosiskolle saneltua tietoutta suuresta mielikuvituseläinkannastani, joka asui Suomussalmen metsissä.

Tuolikrakkari:
Tuolikrakkari on lehtipuunroikkuja. Se on punainen. Sillä on paksut jalat ja kengät jalassa (punaiset kengät). Ne viihtyvät säkeissä. Se on lehtiseläin. Niillä on niin raskas pää, että eivät jaksa kuljettaa sitä.

Lehtiprökkö:
Se syö pupuja, lehtiä ja paljon paljon rusinoita.
Kissa, kissa, kissa, kissa, kissa, paljon, paljon, kissa, kahvi, kahvi, kahvi, kahvi, kahvi, kahvi, kahvi.
Se on punainen. Se on viiden korkea. Ainakin minun kokoinen. Autonnäköinen eläin. Se kuuluu kissanorppitsien heimoon. Se on laumaeläin. Sillä on hyvin pieni kuono. Sillä on hyvin pieni maha. Se käyttää silmälaseja. Sillä on iso napa. (Napa on viiden korkea.) Sillä on isot silmät.

Norppinisti:
Norppinisti on laumaeläin. Se on villieläin, jos sitä ammutaan se menee eksyvään paikkaan piiloon. Se elää myöskin kissojen seurassa, se on kissaeläin. Syö pupuja, villikissoja ja pajunlehtiä. Norppinisti on punainen. Se näyttää ankalta, ankanmoinen kaula. Karva, karva.

Kissanorppatsi:
Sukulaiseläin norppinistille, läheistä sukua. Sillä on iso iso kuono. Syö kissoja. On kolmenvärinen, tupsuhäntäinen. Leipä on sille parasta. Leipä, leipä, leipä, leipä, leipä, leipä, leipä. Ovat villejä talvella, kesällä kilttejä. Näitä voi pitää lemmikkieläimenä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.