IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Perjantai 05.05.2006 02:32

Tänään meinasin kaatua pyörällä naamalleni :(

Ajoin IHAN hiljaa alas sellasta tosi jyrkkää mäkeä tossa lähellä, mut siinä oli vielä hiekoitushiekkaa ja takapyörä lähti liirtämään sivulle ja seuraava mitä tajusin oli että etsin hädissäni tasapainoa ja sitten rämisi, päädyin onneksi kuitenkin jaloilleni. Olinpa sitten lopun matkaa aika tärinöissä, asiaa auttoi että olin herännyt 10 minuuttia aikaisemmin ja ensitöikseni kiskaissut ykkösellä kupin vahvaa kahvia.

Mikä päivä tänään muuten oikein on, onko tää joku erikoistorstai? Kauhea kännimöykkä ulkona. Eikö ihmisillä oo töitä/koulua?

(tajusin muuten just, että olisin tainnut välttyä tuolta melkeinpyöräilyonnettomuudelta, jos olisin käyttänyt käsijarrun sijasta jalkajarrua. vai meneex se niin?)

[Ei aihetta]Torstai 04.05.2006 02:29

Jeebux, kevät on tullut yhdessä yössä!

Tänään läksin alkuillasta ulos, ja olin ällikällä lyöty: puissa oli hiirenkorvat, ei niitä vielä eilen ollut! Ja yhdessä kohtaa TUOKSUI joku kasvi. En saanut päähäni mikä tuoksu oli kyseessä, mutta joku tuttu se oli, tyyliin tuomi tai sireeni. Mutta ei ne tähän aikaan vielä kuki, eikä missään näkynyt mitään, mistä tuoksu olisi voinut olla peräisin. Oli siinä sellainen puu missä oli erikoisen näköiset silmut, ja niitä nuuhkaisinkin, mutta ei, ei ne miltään tuoksuneet.

Metsässäkin tuoksui vähän samanlaiselta, ja nuuhkin myös siellä jotain silmuja, mutta en edelleenkään tiedä, mikä tuoksu sai pääni pyörälle. Metsässä nyt tuoksuu muutenkin aivan taivaalliselta tähän aikaan vuodesta, käsittämätöntä miten se koiranpaskan ja mädän haju osaakin hivellä aisteja ^^

Kotimatkalla bongasin tien vierestä voimalan nurkilta aivan todella erikoisen näköisiä kasveja. En ole varma olenko koskaan nähnyt maissikasvia, mutta ensimmäinen ajatus oli että tuossapa kasvaa maissia! Mitähän ne nyt olisi olleet, 30-50cm:n korkuisia, todella jämäkän ja vahvan oloisia taimia, ja niiden kärjestä sieltä lehtien lomasta oli puhkeamassa sellainen rukiin (?) jyväosan näköinen juttu. (Sille on epäilemättä nimikin) Mutta ne taimet oli aivan liian paksuja ollakseen viljaa. Ja kun ei tuo ole edes mikään ydinvoimala, vaan ihan tavallinen turvevoimala.

No, jään seurailemaan avaruusmaissien kasvua, tuleehan siitä ohi kuljettua useamman kerran viikossa. Toivottavasti kukaan ei tallo niitä :o

pushing the buttonsLauantai 01.04.2006 19:25

Listaa kymmenen laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden kymmenen laulun kanssa. haasta sitten seuraavat henkilöt nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. French Kicks - Young Lawyer
2. TV-resistori - Ratsasta mun ponilla
3. Mew - Chinaberry tree
4. Dirty Pretty Things - You Fucking Love It
5. A Certain Ratio - Do The Du
6. Whomadewho - Pulse
7. Boys of Scandinavia - Good Looking
8. The Pixies - Debaser
9. Arctic Monkeys - A Certain Romance
10. Nick Drake - River Man

Haastan:

JamesLenin
- Vanhemmat »