IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 31.01.2006 16:34

LIPPU ON TILATTU OON 10.00 AM SAKSASSA PERJANTAINA WIPII

[Ei aihetta]Tiistai 31.01.2006 12:15

meijän pöydällä on kolme perunaa. en tiie mitä tekisin niille. En halua syödä mutten halua heittää niit roskiin ku se ois ruuan tuhlaamista. ni.

[Ei aihetta]Tiistai 31.01.2006 09:49

Haaste
"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Katon aina jätkässä ensimmäisenä kengät.

2. Syön ihan liikaa banaaneja, sit ku mullon oma perhe ni syötän niillekin banaaneja. (todiste siit et ihminen todellakin on polveutunut apinasta :D)

3. Yön aikana nukun levottomasti (vaikka oikeesti nukun tosi sikeästi) ja potkin vierustoverin (jos semmoinen löytyy) mustelmille. :D

4. Tykkään kaivaa nenääni siihen asti kunnes rupee tulee verta. Ällöttävää mutta niin ihanaa.

5. Aina ku oon yksin, kuvittelen et oon maailman kaunein nainen ja maailman parhain laulaja, senpä takia kiljun täyttä kurkkua jotain biisiä. Mun lemppari on Natasha bedingfieldin - unwritten :D Ku se on niin helppo. Tai sit Maroon5 - This Love. (kotona siis.)

Haastan:

Lynxi
KasTrolli
Hiiri-
tuoppisi
Joniih

[Ei aihetta]Maanantai 30.01.2006 01:30

5.2 alpeille laskettelee. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

paitsi etten oo ennen lasketellut :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.01.2006 02:47

mun kaverilistassa on hitosti ihmisiä ja en tiie ees puoliakaa. siistiä

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.01.2006 02:42

MULLON FINNI LEUASSA VOI VITTU MITÄ MÄ TEEN

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.01.2006 02:41

Missy Elliot & Fatman Scoop & Ciara - Lose Control

hytkyn ku merimakkara konsanaan

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.01.2006 01:16

ai vittu niinhän teen mäkin. ei mua sit vituta. vittu on ruma sana. ei saa kiroilla. ja sit mua vituttaa ku kaikki kirjautuu meseen 2000 kertaa minuutin aikana.

mua väsyttää ihan simona, nukuin ehk ö. tunnin viime yönä. oon niin excited et mun maha ja perse vetää kuperkeikkaa koko ajan. 6 yötä saksaan enää on. ja en ole vielä edes pakannut, ja missäköhän mun passi on? juttelin melkein koko yön mun hostfamilyn kanssa. ne on mukavia ja rentoja, paitsi et se arno pitää mua ihan hulluna. ja kerroin että tykkään kaljasta, paukuista, viinistä ja tupakasta. ne varmaan pitää mua ihan alkkiksena, eihän aupairit semmoista tee. :D

saaks alaikäiset viedä koneeseen salmaria? tai siis jos laitan sen lahjapakkaukseen? mut jos vien sen sinne ni ne ainakin luulee et oon joku himoalkkis. sit jos ne kattoo mua sellai et mitä vittua ni sanon että ei salmaria juoda, laittakaa kaappiin koristeeks. :D

Äiti on viisas. ne lähti tänään viipuriin ja sanoin et osta mulle kengät sieltä, siis laitoin viestin. Ni ku soitin sille ni se osti 25 pussia nuudeleita. ku se luki et nuudeleita eikä kengät. siis voi vittu ei noi sanat ees muistuta toisiaan. ja mitäköhän mä teen noilla nuudeleilla? vien Saksaan? jeah. omaat eväät koko vuodeks. puol pussia viikossa. vuodessa menis. tulis se äiti niitten makarooneitten kanssa, mullon nälkä. jos kävis tänään vähän aikasemmin nukkumaan, ois jees. jos sais unta.

VITTU MENIS JO NE 6 PÄIVÄÄ MÄ VIHAAN ODOTTAMISTA. radiosta soi paska biisi, joku rihanna hei.

:Daft Punk - One More Time:

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.01.2006 01:03

vittu mua vituttaa noi kaikki ketkä istuu galleriassa kaikki päivät.

[Ei aihetta]Lauantai 28.01.2006 03:22

anteeksi siis. olen ens viikon perjantaina pelailemassa pleikkarikakkosta Kemptenissä. Saksassa. siis ensi viikon. en kk päästä. ensi viikon. OMG ENS VIIKON! MUN TÄYTYY PAKATA!!!!