IRC-Galleria

palataanko kesään kaksituhattakuusi.

PelottavaaLauantai 05.12.2009 14:17

on se, että minulle tulee oikeasti hienoja pukutilauksia. Hienoa mutta pelottavaa. Annamekko on onneksi juuri valmistunut ja sannarin yo-mekkokuvat ovat vielä teillä tietämättömillä!

http://tarleenaluomakuutti.blogspot.com/

Hey you!Maanantai 26.10.2009 20:14tällainen sitten tuli valmiiksi ! oikeaa kuvaa näette täällä tai sitten myöhemmässä vaiheessa tarleenaluomakuutti.blogspotissa!

Juuri ja juuri olemassaTiistai 13.10.2009 16:40

Jaksaisinko vielä kaksi tuntia töissä MySpacen avuin

View2Keskiviikko 07.10.2009 02:20

Humalluin tästä kauniimpaakin mielenkiintoiseta lehdestä, jonka lainasin muotoilun kirjastosta. Kuvat ilmiselvän nerokkaista vaatteista saa silmät näkemään hallusinaatioita hereilläkin ollessa. Muutenki sellanen kutina, että oon pikkuhiljaa löytämässä vaatesuunnittelussa sitä mun juttua. Voit olla asiasta halutessasi myös eri mieltä. Mutta kun muussa alassa tämä oma juttu jo tiedostetaan on sen tiedostaminen muissakin suuntautumississa jo selkeämpää.

Ikinä ei voi oppia liikaa.

Okei valmis!Keskiviikko 30.09.2009 20:13

Siis leikkuualusta. Halk. 40cm!

Elliott Smith: Either/OrTiistai 29.09.2009 20:16

Kuulostaa nyt täydellisemmältä kuin koskaan

Amnesia and MeMaanantai 28.09.2009 21:49

Näissä päivissä ei oo mitään järkeä. Ne menee niin nopeasti, että en enää huomaa milloin onkin jo ilta. Ei haittaa se kuitenkaan lainkaan! Kunhan totean!

Voipas voiTorstai 24.09.2009 00:20Suomen Muodin huipulle alkaa pian. En tiedä oikein mitä odottaa. Toisaalta odotan innostuneena ja mielenkiinnolla, sillä mukana on tunnettuja ja niitä vähemmän tunnettuja nimiä. Enemmän odotan kyllä epätunnettuja. Kuitenkin, on yksi asia joka mietityttää. Nimittäin se, että tullaanko tämän maan ohjelmassa näkemään yhtä monipuolista ja persoonallisesti erottuvia tekeleitä? Vai turvautuuko moni taas tuttuun turvalliseen yksinkertaiseen laatikkovaateompeluun, joka Suomen suunnittelijoille on niin ominaista jo muutenkin?

Mukana nähtävästi on taas liuta sellaisia suunnittelijoita, jotka (haastatteluiden mukaan) tekevät ja mieltävät eri tyylilajit hyvin omikseen. Mukana on avantgardistista, kokeilevaa, muodista kiinnostunutta opiskelijaa, modernismia korostavaa, kauniita leikkauksia tekevää ja ekologisuutta arvostavaa persoonaa. Erityisen mielenkiintoista on kuitenkin, että kuka selviytyy mistäkin tehtävästä kunnioitettavasti. Viekö jo koko Suomen tuntema Antti Asplund kirkkaan voiton vai nouseeko ykköspallille ihan uusi suunnittelija, jonka lahjoista kukaan ei vielä tiedä mitään?

Itse odotan kunnon leikkaajaa, jolla on muotokieli veressä ja joka vetää sopivasti överiksi.

Goodbye my loverMaanantai 21.09.2009 20:41

Sinne menee kone taas korjattavaksi postissa. Saa nähdä milloin näen näytön toimivana uudelleen.

Tietokoneet on paskoja.