IRC-Galleria

Menin eile joskus 3 nukkumaan sit aamul harkat 10-12.. lähin sielt sit vähä aikasemmin. Sit joskus puol 13 mais katriina ja sen porukat tuli hakemaan ja lähettiin taivassaloon niitte mökil. SIEL ON NIINKU NIIN TAIVAALLIST ! ! ! AAHH! Ollaan siel sit koko kesä.. siel on sellane KIVAN KOKONEN uima-allas upotettu kallioon.. ja sit siel on saunat ja kaikki.. AIjooo :DD rääsitttiiin vähä mönkkäreil :D:D kaikki housut oli iha mudas ja oltii pari kertaa ojas ja perä heitti kauniisti;)ku ne tiet oli viel lumes. Aijoo meno matkal työnnettiin auto ylämäen ylös.. ja peräkärry kans:D:D ku katriinan ukko oli eile vaihtanu kesä renkaat takasi.. :D Se Sirpa(tatin ukkon naisystävä) on niinku niin BLONDI ku voi joku olla:DDDD naurettiin sitä koko aja...Sit ku se mökki on niinku pellon reunal.. ja toisel puolel on mettää ja kalliooo.. niin sit sil puolel mis on peltoo niin on hiiiuka ihana maisema näkymä.. sit siel kaukaa on mettää.. aah.. kesäl sit uidaaan ja nautitaan auringon laskust.. aijoo sillo ku saavuttiin olin vaa et "kai tääl jossain vieres on uimaranta.... " sit katriina oli et joo tuol vähän matkan pääs,mettäs... sitku näin sen altaan olin vaaa et JOOOHO ei me mtn uima rantaa tarvita! :D Sit suuniteltiin katriinan ja sirpan kaa tukholma reissuuu.. eli kesäl sit tukholmaan,huvipuistoon! :D Ollaan suuniteltu kesäks kaikkee kivaa :))
Lav Yo, tatttiii<333
Eile oli muute kans mukavaa.. olin koistisen kyydis,santun,saulin ja miron kaa:p<3 miro näytti ankat myllyn tiel yhel paketti autol.. sit ajettiin niin vitusti ohi.. sit hetken pääst se paketti auto ohitti meijät ja heitti jotain meit päi ja näitti keskarii tai jtn:D:D:Dkyl me ne sit ohitettiin tyylikkäästi;D sit tuli yhen toisenki Bmw:n kaa pieni "kilpailu" :D juuuu´u. mitäs tänään tekis... :P aijoo sit siel mökil on sellane pappa tunturin tyylinen mopo mis on tehari.. sil sit vedetään aina taivassalon kesoon.. mää mopol ja katriina mönkkäril. :D muahhh. niitten iskä anto luvanki:D ihana äiti ei oo taaskaan tänää kotoo.. eikä mussukaan:D jooo´o.. onpas mul tänään PALJON asiaa... :D
Se koistisen auto minkä kyydis oltii eile , on iha jäätävä ! se on iha vitun korkee ja leveee ja pitkä ! :D ja pitää kivaa ääntä..sit siin takaa on "suljettu" lava. no mut nyt lopetan !:D heihei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.