IRC-Galleria

oltii la koko yö velkual,lemus,askaisis....... sit joskus 5 mais aamul mentii jarskil istumaa :) mä,pekka,tanja ja jarski:D

ps. oli iha vitun hauskaa siel velkual :DD hahahaa :D alaston mies;))
noitte piti heittää kaks tyyppii johonki risteykseen ni ne hakkas ne ja heitti menee:D sitku ajettii siit ohi ni se alaston mies oli siel ojanpohjas perse pystys :DD
jujujjuu, tanjapuppeli<3

kauppiksesTiistai 12.08.2008 20:08

juu ja kaiken lisäks mun kännykkä tippus vessan pönttöö ja myöhästyin tunnilt !

kiihkeet seksii ? ;) Sunnuntai 03.08.2008 22:26

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.07.2008 21:35
Lupasit ottaa elämäni , suojella sydäntäni ja uskoo rakkauteni määrään kun oisin antanu kaikkeni, niinkuin lupasinki...

Lupasit näyttää mul kuinka paljon välität musta.. ja olin ainoa ihminen joka ei puhalla kynttilää sammuksiin.. oisin antanu mahdollisuuden.

ps.kirjoittanu ite.Keskiviikko 09.07.2008 19:50

Moi kulta, aattelin kirjoittaa mun tunteist.
Tiedät jo tosi hyvin et rakastan sua iha liikaa, ja aina rakastanu.
Mut kai sä ymmärrät et tää ei voi välttist onnistuu enää toist kertaa, tai oikeestaan sun rakkaus mua kohtaan ei voi onnistua kestämään. Se on huomattu jo. Oot varmaan itekki huomannu ettei tää ole samanlaista kuin ennen, eikä tuu koskaan olemaankaa. Kui montakohan kertaa mä oon itkeny senki takii ? Oon täs miettiny ja suunitellu viime aikoina mun tulevaisuutta, ja varsinki nyt viime päivinä, ja siihen on syykin. Nyt tiedän tasan tarkkaan mikä must tulee ja mitä aijon tehdä tulevaisuudes. Muutaman vuoden pääst muutan pois.. ja sitä oon miettinykki tosi pal.. aattele.. pois sust.. tiedän et tuun joskus sit muistelemaan mun ensirakkautta,eli sua kulta . . tiedän et tuun viel joskus ikävöimään.. vaik kummalki on varmaan omat kuviot jne. apua, mul ois niin pal sanottavaa ettten ees tie mitä nyt kirjoittaisin.. toin tähä sun valokuvanki, otettu niist ajoist ku tää koko stoori alko.. pakostaki valuu kyynelii ku kirjoittaa tätä.. ja aina välil pakko vetää henkee. Toivoisin niin pal et tää kestäis ja kaikki ois niinku ennenki, ja välittäisit must iha oikeesti,aina. Täs edellis päivä tajusin yhen jutun.. jos/kun viel kerran erotaan, pakotan itteni jatkamaan ja ettimään uutta elämää...ja se just pelottaa et mun tunteet katoo suhun kokonaan uuden rakkauden takii,enkä halua et niin käy. En voi enää tipahtaa tähä samaan rataan. Oon sen jo muutaman kerrran tehny, ja aina se on vieny tähän samaan pisteeseen. Ei mun sydän kestä enää. Oon kokonaan itekki iha loppu, tieks aina välil tekis vaa mieli kuolla. Mul on yks syy mikä saa mut jaksamaan. Toivon kulta et täää kestää.. en haluu et tää kaikki loppuu. Ihan oikeesti..
Hei oleks kertaakaan tänään ottanu muhun yhteyt.. et. ? Heräsin just edellis aamu ikävään... Mikä on ? Kerro ? Pystytkö puhumaan mun kaa ... ? Välil tuntuu et sul on jotain sanottavaa mut et vaa pysty.. mitä pelkäät ?
Rakasta mua, se saa jaksamaan.<3 Oon täs muutaman päivä miettiny vaa sua .. tai no meitä, ja myös meidänki tulevaisuutta. Mietitkö ees ikiii sitä samaa.. en usko. Annat mennä vaa, ja sul on niin pal kaikkee muutaki. Tiedän et sul on kaverit kaikki kaikes.. mut olinhan mäki sillo joskus.. mikä nyt tuli ? Oletko varma et mahdun sun elämään.. oletko varma et haluat mut sun elämään .. ? Onks sust siihen et pystyt ottamaan mun elämän ja rakkauden vastaan?
Rakasta mua oikeesti, se saa jaksamaan<3

rakastan sua väinö <3Tiistai 08.07.2008 19:15

Hei kulta missä oot tuu mun viereen voidaan yhdessä hypätä rakkauden mereen,
Ethän sä ollu poissa ku viistoist minsaa, mut hei siin on viistoist minsaa liikaa,
tuu tänne nii ollaan silleen lähekkäin, vierekkäin hei ollaan vaikka sylikkäin,
Kunhan tuut sillon kaikki muu unohtuu, saan sun kauniisiin silmiisi uppoutuu,
Anna pusu anna mun sua halia, voivoi kulta sinä olet ihana.

[Ei aihetta]Torstai 26.06.2008 22:51

syödään tääl meil mansikoita ja dipataan niitä vanilja kastikkeeseen ! NAM

VITTU MIKÄ HUORRRRAAA ! AMMU ITTES.Torstai 26.06.2008 17:50