IRC-Galleria

AndyMartin

AndyMartin

#NoLivesMatter

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -

Rikastaja-apinoiden holhousvaltioTorstai 06.08.2020 14:04

Miten tavallisen veronmaksajan elämässä näkyy se, että valtio lähettää suomalaisten rahat Euroopan nettosaajille ja siestamaille ja kolmannen maailman mukamas nälkää näkeville pikkuapinoille (lue: murhausrahaksi sotilasjuntille ja tyranneille), ja että suomi lyö kela goldin puhtaana käteen jokaiselle vitun simpanssille joka onnistuu hyppäämään jollain vitun liaanilla rajan yli ja osaa sanoa asylum? Se näkyy muun muassa sillä tavalla että tavallinen suomalainen veronmaksaja jonottaa julkisen terveydenhuollon puhelinpalvelussa ensin tunnin ja sitten lyödään luuri korvaan. Äänestä SDP, Vas., ja Vihreät de Gröna jos tahdot että kaikkien muiden etu menee oman kansan edelle ja haistattaa paskat koko Suomelle.
Ja lakata äänestämästä kommareita (SDP, Vihreät de gröna ja Vas.). Niitä kannattaa oikeasti vain ne joilla on aivan helvetin pahoja mielenterveys_ongelmia. Siksi jokaisen normaalin suomalaisen on suotavaa vastustaa pedari kommareita ja ottaa tämä maa takaisin Meille. Tolkun ihmiset herää unestaan ja sitä on äkkiä joka ikinen vitun kommareiden kanssa koskaan tekemisissä ollut molopää nimettömänä luurankona pimeän metsän uumeniin kaivetussa joukkohaudassa ja joka ikinen vitun apina uimassa Itämerta pitkin takaisin kohti Afrikkaa. Ei täs vittu muuta.
Sarjaraiskaaja-toimittaja Ari Lahdenmäki on luultavasti päättänyt surkean elämänsä oman käden kautta. Ainut esimerkillinen teko tältä tavalliselta palkitulta hesarin toimittajalta. Ei mikään yllätys että kommari propagandaa sylkevät kusipaskamediat ovat ylistäneet tätä ihmisripulia riveissään. Tervemenoa helvettiin.
https://www.journalisti.fi/artikkelit/2018/14/synkk-salaisuus/
Kun lähtee kävelylle Tampereen keskustassa, voi pistää merkille että vastaan tulee häiritsevän paljon erikoisen näköisiä ihmisiä, friikkejä eli kummajaisia. Miksi niitä on siellä normaalia enemmän? Syy on yksinkertainen. Tampere on vanha teollisuuskaupunki. Teollisuus työllistää työläisiä. Paljon. Työläiset kannattavat sosialismia. Sosialismi on taas vasemmistolaisuutta. Vasemmistolaisuus mielletään edelleen (päivä päivältä vahvemmalla ironialla) liberalismiin. Liberalismi merkitsee taas nykyään sitä, että ihminen voi toteuttaa vapaasti mielenterveysongelmiensa inspiroimia käytösmalleja ilman että tarvitsee ottaa muita huomioon. Yksinkertaisesti: Teollistuminen tuottaa kummajaisia.
Hyväuskoinen kansanosa äänesti vappusatasta kun joku kiero paskamaha töräytti sen hätäpäissään vaalien alla, että saisivat vielä muutaman tuhatta lisä-ääntä idiooteilta joilla ei pitäisi olla ääni-oikeutta vajavaisten henkisten ominaisuuksien vuoksi. Kansa sai pääministeriksi terhakkatissisen tamperelaisen kommarihuoran joka hyväksyy terrorismin ja oman kansansa surmaamisen. Ensi kerralla kannattaa luvata ilmaiset vappusiiderit niin parikymppiset räkänokat pöllähtää laumoittain uurnille ja kannatus on taattu. Kaikkein vähä-älyisimpiä on helppo vetää nenästä. Ei tarvitse olla rakettitieteilijä että tajuaa sen.
Helsingin kaduille asennetaan suuria kovaäänisiä, joista yötäpäivää toitotetaan että NEEKERI NEEKERI NEEKERI. Kun helsinkiläiset joutuvat kuulemaan tämän rasistisen hirvittävän sortavan pelottavan sanan, heidän peräaukoistaan alkaa roiskua sururipulia joka kerätään jokaiselle helsinkiläiselle pakolliseen itkuripulin keräysvaippaan. Näitä vaippoja helsinkiläiset heittelevät sitten säiliöihin joita tulee olemaan tuhansia ympäri kaupunkia. Näitä säiliöitä kuskataan sitten valtavaan jatkojalostuslaitokseen jossa helsinkiläisten itkuripulista tehdään energiaa esim. sähkönä ja biopolttoaineena. Tämä takaa koko suomelle ekologisen ja edullisen energiansaannin hamaan tulevaisuuteen.

6. kesäkuuta surun päivä EuroopalleLauantai 06.06.2020 18:14

Tänä päivänä vuonna 1944 liittoutuneet hyökkäsivät normandiaan, silmissään juutalaisten pankkiirien lupaama loputon rahavirta. Näin sinetöitiin Euroopan kohtalo tulla tuhotuksi alle vuosisadan kuluessa omaa perimäänsä häpeävien narrien ja murhanhimoisten apinalaumojen kynsissä. Lepää rauhassa kaunis Eurooppa.

Isien synneistäPerjantai 05.06.2020 17:00

Esi-isäsi eivät olleet pahoja ihmisiä. Sillä ei ole merkitystä muutenkaan. Olivatpa esi-isäsi mitä vaan, sinä et ole mitään vitun velkaa heidän alistamilleen ihmisille tai varsinkaan heidän jälkeläisilleen. Olkoon tämä täysin selvää.

Slayer - Gulty of Being WhiteTorstai 04.06.2020 01:55I'm sorry
For something I didn't do
Lynched somebody
But I didn't know who
You blame me
For slavery
A hundred years before I was born
Guilty of being white
I'm sorry
For something I didn't do
Lynched somebody
But I didn't know who
Guilty of being white
I'm convicted
Of a racist crime
I've only served
19 years of my life
I'm sorry
For something I didn't do
Lynched somebody
But I didn't know who
Guilty of being white
Guilty of being right

George Floyd oli väkivaltarikollinenKeskiviikko 03.06.2020 18:54

Vuonna 2009 Floyd tuomittiin viideksi vuodeksi vankilaan kun hän oli ryöstänyt raskaana olleen mustan naisen saadakseen rahaa huumeisiin.
https://www.google.com/amp/s/nypost.com/2020/06/02/george-floyd-had-violent-criminal-history-minneapolis-union-chief/amp/
« Uudemmat -