IRC-Galleria

AndyMartin

AndyMartin

Salee vanaha ja feikki

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Päivän treeniTorstai 22.09.2016 00:47

Kotona:

Hauis
Ranne
Vinopunnerrus
Puolileuka
Rinta123
Rintapunnerrus

Salilla:

Selkä
Leuat
Tähtirutistus
Kolmiopunnerrus
Olka
Tasapainorutistus
Yhden käden punnerrus
Pystyjalkarutistus
Ojentajat
Normirutistus
Hauis

White Trash -juomapeliTorstai 14.01.2016 17:35

Suurin osa suomalaisista on tavalla tai toisella, enemmän tai vähemmän ns. white trash-sakkia. Tämä termi on peräisin Yhdysvalloista ja tarkoittaa siellä yleisesti ottaen junttia, (valkoihoisen) roskaväen edustajaa, jonka tunnuspiirteisiin kuuluu mm. trailer parkissa eli asuntovaunussa asuminen, runsas oluenjuonti, perheväkivalta, pienituloiseen työväenluokkaan kuuluminen, takatukka (mullet(ti)), sekä seksuaalinen kanssakäyminen lähisukulaistensa kanssa. Ihan näin huonosti eivät asiat meillä suomalaisilla vielä ole, mutta kaikenlaiset tunnuspiirteet omassa itsessään on hyvä tunnistaa tajutakseen oma paikkansa yhteiskunnassa. Sinun ei tarvitse asua pikkukaupungissa tai maaseudulla ollaksesi white trash, sillä jo tietyt ominaisuudet riittävät suomaan ihmiselle mainitun kyseenalaisen tittelin.

Kotimaisia white trash -luokan tunnusmerkkejä ovat mm.
-Karvanopat autossa
-Liibalaabasta yms paskasta tykkäily facebookissa
-Tosi tv-ohjelmien seuraaminen (esim. BB, Hottikset, kaikki JIM:llä)
-Enemmän kuin kaksi tatuointia
-Tallinnassa käyminen
-Perussuomalaisten äänestäminen
-80-luvulla aloittaneiden artistien (esim Kaija Koo, Dingo) fanitus
-Ysäripopin kuuntelu
-Pin-Up harrastus tai sen diggailu
-Elämäm-koulu
-Isämmaam_puallustus
-Ruatsalaiset on homoja!!1
-Omakeksimä typerä juomapeli
-Hippien pitäisi leikata tukat ja mennä töihin, eikä elää minun vero_rahoillani

Juomapeli toimii siis niin, että kukin pelaaja yrittää vuorollaan keksiä itsessään jonkin epä-whitetrashmaisen piirteen, kuten että ei ole koskaan esim. käynyt Tuurin kyläkaupassa, jolloin kaikki Tuurin kyläkaupassa asioineet myöntävät syyllistyneensä tähän white trash-tekoon ottamalla kulauksen juomastaan. Vastaavasti voi myös kehaista valmistuneensa lukiosta, jolloin kaikki jotka eivät kykene samaan ottavat hörpyn. Pelin päätteeksi eniten valkoisen roskaväen ominaisuuksia kerännyt on tietenkin juonut eniten, mutta varmuudella ei voida sanoa tämän humalatilasta, nimittäin white trash -kerroin korreloi suoraan alkoholin sietokyvyn kanssa.

Saa käyttää vapaasti, toivottavasti piristää tyämiähän_päivää:-) hyviä pelihetkiä ja kippis!

B. Springsteen, The River -soloKeskiviikko 07.10.2015 15:34

Sooloisia sähellyksiä osa 12345Maanantai 05.10.2015 17:55

Paratiisi-fiilistelyäKeskiviikko 06.05.2015 18:12

Heavens Door -fiilistelyäMaanantai 04.05.2015 16:41

Sairaus nimeltä viinakammo.Lauantai 02.03.2013 20:49

Viinakammo on vakava, useimmiten elinikäinen sairaus. Sairastunut pyrkii pysyttelemään selvinpäin mahdollisimman suuren osan ajasta, pääosin koko loppuelämänsä. Silloin tällöin viinakammoa sairastava saattaa ratketa ryyppäämään, jolloin seurauksena on armoton morkkis joka saa hänet soimaamaan itseään, kun piti mennä pitkä selvä putki katkaisemaan hairahduksella. Viinakammoinen saa usein jonkinlaisia kiksejä alkoholin käyttämättä jättämisestä. Mitä kauemmin hän on ollut selvinpäin, sitä tyytyväisempi hän on itseensä ja sitä pahemmin hän ylenkatsoo niitä jotka tuhoavat aivojaan, pilaavat ruumistaan ja mainettaan nauttimalla tuota saatanallista litkua. Sairaalle henkilölle absolutismi voi lähennellä elämän tarkoitusta ja olla kaikkivoipa punainen lanka halki elämän ajanjaksoista toiseen. Yleisimmäksi taudinaiheuttajiksi voidaan todeta absolutistivanhempien lapselle antamat vaikutteet joko uskonnollisia tai terveydellisiä syitä silmälläpitäen. Toinen merkittävä taudinaiheuttaja on alkoholismi lähipiirissä, alkoholin käytön negatiivisten vaikutusten kokeminen. Huono ensikänni saattaa myös pahimmassa tapauksessa olla syynä sairauteen, vaikka muita lähtökohtia taudille ei olisikaan. Potilas pitää alkoholin makua vastenmielisenä ja juo mieluummin limonadia tai kivennäisvettä. Viinakammoon sairastutaan yleensä hyvin varhaisessa iässä, eikä tunnettuja, täydellisiä parannuskeinoja ole keksitty. Kammoisen elämää voi yrittää helpottaa tarjoamalla tälle silloin tällöin ryyppy miestä väkevämpää hyvässä seurassa. Viinakammoa sairastavien yleisimmät kuolinsyyt ovat vanhuus sekä vitutus.

Tärkeä vinkki teille kaikilleSunnuntai 10.02.2013 20:05

Jos teidät uhataan brutaalisti murhata ja olette hälyyttämässä apua, sanokaa, että täällä on teinipirskeet, niin urheat ja viisaat sinisiin univormuihin sonnustautuneet suojeliat ovat paikalla silmänräpäyksessä tämän armoitetun hienon kotimaamme syrjäisimmässäkin kolkassa valmiina pelastamaan kansamme nuoret toivot synkältä synnin tieltä jota heidät on niin armottomasti tämä julma maailma sysännyt harhailemaan. Tosin vaarana on, että todettuaan tilanteen todellisen luonteen urhoolliset kotiemme rauhan turvaajat vain sakottavat aiheettomasta ilmoituksesta ja painuvat takaisin mäkkärille syömään bic macia ja ryystämään makoisaa pirtelöä jättäen ihmisen kohtaamaan rauhassa tuskallisen ja hyytävän kuolemansa.
Ei mulla muuta.
« Uudemmat - Vanhemmat »