IRC-Galleria

Angel-Of-Ice

Angel-Of-Ice

Naurava Kettu

[Ei aihetta]Perjantai 06.06.2008 00:09

...tyttöpennun löytöäminen on hankalampaa mitä kuvittelin.. ei sitä saakkaan noin vaan. Voi olla et joutuu matkustaan vähnä kauemmaskin.. ja jos ois pieni väritoivekkin niin siihen tulee taas yks mutka lisää.. Mutta! enmä luovuta. Oon tähänkin asti ollu kärsivällinen (monessakin asiassa) jaksanu odottaa asioita, niin kylmä voin hyvin vielä odottaa just sitä oikeaa kisua =)

on se sit sen arvosta. Joskus vielä hankin sille kaverin.. jonkun karvasemman. Joko Siperiankissa, mikä on melkosen kokonen mirri ja piiitkäkarvanen, tai sit joku siro pikkanen pitkäkarvanen. Sen värillä ei ol välii. Mutkun mullois pieni visio tosta Devon rexistä.. Haluisin niin kovin sellasen valkeella pohjalla olevan kilpikonnakuvion.. Eli sil on mustii ja ruskei laikui..

Oon muuten jo ostanu muutaman lelun.. huomenna taidan hakea kantolaatikon. Niin ja oon kattonu raapima-kiipelypuun valmiiks. Ja hiekkalaatikon. Oon järjestäny huoneessa tavaroita silleen, ettei hyllyillä ole kauheesti esteitä ja särkyvää. Kun Devoni tykkää kiipeillä, enkä aio estää sitä niin säästyn lasinsiruilta. Jooh.. Aika lail oon kattonu asioita valmiiks.

Yks kasvattaja muuten sanoi että yksiöön mahtuis kyl kaksikin Devonia.. ois kiva jos sillä ois kaveri. Mut ei se mun kans joudu oleen yksin. Ehei ^^ Ne on muuten seurallisia kissoja. Ne kaipaa paaljon läheisyyttä. Ja vaik ois kymmenenkin huonetta niin Devon rex on aina siellä huoneessa missä sinäkin ^^ *uiiiihhh* niin ei yksiö ole este tälle kissalle. Onneks. Pelkäsin että asun liian pienessä kolossa.. Anut vaan on se, että se raapimapuu mahtuu juuuust ja juuust.. Suunnitelin jo luopuvani jostain huonekalusta.. enmätiedä. Kyl se siel mahtuu juokseen.. hope so!

palaan kissa-asiaani taas myöhemmin =) Oon jo aika tutustunu yleisesti kisuihin ja erityisesti tohon rotuun. Ja niiin ihastunut. ^^ Se jutteee paljon, eli maukuu. Ja se on tosi utelias. Devonit on tosi ihmisläheisii. Ne kaipaa seuraa ja rapsutusta ja huomiota ja rakkautta ja läheisyyttä. Tämä kissa tulee takuulla nukkumaan viereen sängylle jos sen sallii. Aijai <3

mutjoops.. Mä piän teijät ajantasalla. (Pelkkä kissa maksaa jo n.600e)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.