IRC-Galleria

Millainen viettelijä olet?Tiistai 02.10.2007 13:08

Viileä valloitettava

Sinä pelaat maailman vanhinta viettelypeliä, joka kuluneisuudestaan huolimatta toimii yhä. Leikit vaikeasti tavoiteltavaa. Miehet ovat synnynnäisiä metsästäjiä ja haluavat valloittaa. Ja sinähän haluat tulla valloitetuksi. Taitavasti venytät ja lyhennät liekaa niin, että uhrisi oikeasti luulee joutuneensa tekemään kovasti töitä saadakseen sinut.

Sinä et sorru tekemään aloitteita. Pureskelet vaikka rystysesi verille pidätellessäsi haluasi tarttua puhelimeen ja soittaa ihastuksesi kohteelle. Sinä odotat, että hän soittaa. Ja se oikea soittaa kyllä.

Sinä tiedät, että paras palkinto tulee pitkän metsästyksen saaliista, ja sinä totisesti osaat paeta! Olet yhtä aikaa kylmä ja kuuma, ja saat miehen hulluksi kutsuessasi toisella kädellä luoksesi ja työntäessäsi toisella vähän pois. Savolainen sanoo, että annat ymmärtää, mutta et ymmärrä antaa. Itse et kuitenkaan sorru moiseen banaaliuteen, vaan yksinkertaisesti tunnet arvosi. Uskot vahvasti siihen, että olet niin hyvä palkinto, että sinua kannattaa tavoitella.

Jos mies kyllästyy leikkeihisi ja lähtee etsimään helpompaa nakkia, et juurikaan lannistu. Innostuthan kunnolla itse vasta sitten, kun näet että mies on valmis menemään äärimmäisyyksiin vuoksesi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.