IRC-Galleria

HUH!!Perjantai 26.06.2009 11:11

Kävin tosiaa eilen siel päivystykses Mintun ja sen isän kanssa ku ite halusin heti kuulla jos on jotai ihmeellist... mut Mintul on korvatulehdus ja luultavasti myös pissatulehdus(selvii tänää et onko), jotka voi kumpiki aiheuttaa kuulemma tota oksenteluu.. Eikä siel nyt ainakaa mitää vuotoja oo ku lääkäri sano et jos ois joku vuoto Mintul jossain ni sitä verta tulis enemmän.

Lääkäri kyseli tietty et onko Mintulla aikasemmin ollu noit tulehduksia ja kumpaaki sil on ne yhet ollu..pissatulehduksesta sit kysy et tutkittiinko sitä, ni olin et ei et oisko pitäny?! Se lääkäri vaa totes et jos olix se alle 5 vuotiaalle tulee pissatulehdus ni se pitäs AINA tutkii!! Huomaa ettei taas Pusulas osata prkl!! Tänää aattelinki et ku soitan noist tuloksist ja jos on se pissatulehdus ni vaadin kyl tutkimukset!!!

Minttu jäi viel isällee ku en mä pysty olee pois töistä nyt ku oon tääl yksin...ja mielellää sen mukaa lähtiki sielt sit ni mitä mä väkisin sitä kotio ottamaan. :)

Ite menin illalla meiän rantasaunalle rentoutumisen toivossa, kävin jopa uimassa ekaa kertaa tänä kesänä! :D Mut yön kyl nukuin silti tosi huonosti..kai ne kaikki ajatukset jäi kuitenki viel kummittelee päähä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.