IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Kisaviikonloppu laaksolla 27.-28.5Tiistai 30.05.2006 17:27

Olimpas taas jälleen kisoissa Roosalla hyppäämässä Laaksolla alueluokkia. Kisat meni ihan jees ja olisivat menneet vielä paremmin, jos ratsastaja olisi vähän paremmin tsempannut. La tuli yksi sijoitus 90cm luokasta mutta metri ei mennyt odotusten mukaisesti vaan ratsastajan yleisen koomaamisen takia kielto ekalla esteellä! Sanomattakin selvää että loppurata meni hienosti. Mitä me tästä opimmekaan, hevonen ei anna mitään ilmaiseksi ja hereillä pitäisi olla jo ensimmäisellä esteellä.

Su oli taas hieno päivä ja hyppäsin päivän ainoan alueluokan 110cm. Hevonen oli oikein loistava verkassa, ei koskenut puomeihin ja ratsastaja kerrankin ylitti itsensä. Radalla sitten muutama pikku virhe jonka seurauksena 3 pudotusta! No, eipä tullut kieltoja joten selvää edistystä. Luokassa oli muuten yllättävän paljon kieltoja ja vain kaksi 0-0 suoritusta!

Ilma oli loistava koko viikonlopun ja hevonen matkusti myös oikein hyvin. Kiitokset vielä eräälle "poniäidille", joka peruutti trailerini ahtaasta väliköstä, jotta kotimatka Sipooseen pääsi alkamaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.