IRC-Galleria

kisat laakso 12.5Keskiviikko 16.05.2007 15:29

vietimme Roosan hoitajan sarin kanssa päivän laaksolla. Hauskaa sinällään olla kisapaikalla 8h kun suoritus kestää sen minuutin... Eka hypättiin 90cm, jossa oli n. 90 lähtijää ja sijoituimme 10. Olisi vielä ollut varaa tinkiä ajassa, mutta siinä olisi sitten voinut kolista enemmän. Metri meni hyvin, jos ei lasketa sitä että tyrin yhden linjan. 90cm tää linja oli ollut superhelppo, joten tulin siihen vähän huolimattomasti ekalle esteelle ja tokalla osalla roosa sitten kielsi. Tästä viisastuneena tsemppasin loppu radan puhtaasti. Ärsyttävää mokata kerran! Roosahan vaatii että kuski on koko ajan hereillä. Rata oli kiva ja pääsi laukkamaan kunnolla. Mun starttien välissä oli 5h aikaa! huh... Laakson kisat olivat muutenkin kokemus lähinnä liikenteen kannalta. Samana päivänä oli helsinki city maraton, joten saimme puikkelehtia yhdistelmmän kanssa juoksijoiden seassa. Euroviisut eivät vaikuttaneet mitenkään vaikka niistä varoitettiin, että koko messukeskuksen lähistö on tukossa. No eipä ollut :).

seuraavat kisat ovat hyvinkäällä. Seuraaviin laakson kisoihin en jouda, koska 21.5 tentti. Hyvinkäällä startataan joko 1 tai 2 luokkaa, riippuen kuinka paljon on lähtijöitä.
Kiinnostaisi kisata myös kenttää mutta se vaatisi työmäärän lisäämistä koulupuolella ja maastoesteharjoituksia. Ehkä loppukaudesta :).

On kyllä ollut kiva päästä taas kisaamaan piiiitkän tauon jälkeen. Suuri kiitos siitä kuuluu valmentajalleni Riitalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.