IRC-Galleria

Angelique_Kara

Angelique_Kara

The number one reason most people don't get what they want is that they don't know what they want

[Ei aihetta]Maanantai 09.06.2008 18:55

Ne luulee et oon uskos. Kummastelivat ku en menny esirukoiltavaks eilen( ja melki kaikki muut meni ). Hehee, olin meinaan helluntaiseurakunnan naistenpäivässä. Hah, sanoin vaan et "No en oo menos, kukaan ei rukoile mun puolesta( ainakaan luvalla, koska sitä kukaan ei tuu saamaan multa )! Niin, olen erittäin tekopyhä.. Mut eipä sattunu olee parempaaka tekemistä ku mennä sinne kiduttamaan itteensä. Olin siä aiemminkin, tais olla perjantai? En oo varma.. Joku helluntailisten kokous seki oli sillo. Kyl meni kaikki ohi, yritin kuunnella mut ajatukset vaels jonnekki muual ja tajusin lopuks etten ees muistanu mist ne oli puhunu. Ja ahisti kauheest sillo, olla siä.
Uskovaisetki ne on aina niin tekopyhiä, etsii toisistan virheitä eikä nää omia ongelmiaan ollenkaa. Uhkaa helvetillä ateisteja ja muita ei-uskovia vaik todennäkösesti ovat itekki sinne menos. Olin itekki uskos joskus viimevuonna, tai siis luulin olevani. Totuushan oli se että mut oli aivopesty totaalisesti. Ei jumala sillonkaa mulle ikinä vastannu, tai jos joskus "vastaskin", ne voi selittää puhtaalla sattumalla ja elämän pienillä ihmeillä, ei niihin jumalaa tarvita.
Se on kumma juttu, että kirkon väitetään olevan hyväntekijä. Rahaa ne vaan kerjää ihmisiltä. Eihän suuri osa papeista edes ole uskossa, rahasta ne hommansa hoitaa. Kirkot on muutenki nykyään ku kauppoja, aukiolot niissä on kuten kaupoissakin.
Kyl mulle siihen aikaan ku uskos olin, muutamia profetioitakin annettiin. Taisivat ne päästään keksiä, kun ei yksikään ole toteutunut. Synti, senkään teko ei enää pahemmin päätä vaivaa, kun ei tarvii miettii sitäkään enää. Teen sitä mikä tuntuu itestä oikeelta, niinhän sen ois aina pitäny olla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.