IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

HaasteLauantai 04.02.2006 16:51

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat seitsemän ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Vaikka kuulen mitä minulle sanotaan, on minulle kehittynyt tavaksi kysyä aina heti "Mitä?" noin 90% kerroista, kun joku aloittaa keskustelun kanssani.

2. Puhun mailoilleni ja palloilleni urheilusuoritusten aikana, pyytäen niitä tekemään ihmeitä. Sulkapallossa Jaakkoa vastaan varsinkin. Salibandymailoille puhun aina kotona ennen matsia, joskus pyydän ulkopuolista siunaamaan ne. Hyvistä suorituksista annan niille pusuja.

3. Jos suoritan jotain urheilusuoritusta ilman mitään Niken tavaroita, olen vakuuttunut siitä että minut on tuomittu epäonnistumaan. Mitä enempi nikee, sitä parempi fiilis!

4. Perusaamupalani on jo vuosien ajan ollut aina sama. Pulloo ja kaakaota! Ylä- asteella näin sellasen julisteen missä luki: "Pullapoika ei pitkälle pötki." ... proved them wrong, jaksaisin pötkiä aika pitkälle.

5. Ketsuppi

Ensin, luulin että minulla ei ole omituisuuksia ja nyt tuntuu, että 5 omituisuuttani on vain jäävuoren huippu.


Haastan seuraavat henkilöt:

Kirsikkah
Pirkale
Lateksaasia
Paiju
Pige
Kande
nite^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.