IRC-Galleria

AngstiaMaanantai 19.05.2008 21:50

Välillä tuntuu, ettei mikään onnistu tai mee, niinkun on suunnitellut. Tänään oli semmonen päivä.

Pääsin ekan kerran moneen viikkoon kouluun "terveenä" ja keskustelin opettajien kanssa. Keskustelut oli melko innostavia. Yks oli sitä mieltä, ettei mun kannata osallistua enkun yo-kokeeseen vielä syksyllä ja toinen oli sitä mieltä, etten mä voi suorittaa matikankurssia, koska poissaoloja on liikaa. Sit mä olin vähän poruna tai silmät vaan vuosi kun oon niin kipee!

Toinen asia on kaverit. Mulla on maailman ihanimmat koulukaverit, mutta tuntuu, ettei aika riitä mihinkään. Kaikilla on aina jotain: joko harrastus tai POIKAYSTÄVÄ. Mulla kun aikaa riittäis nyt ja kesälläkin, jos ei lasketa kirjotuksiin lukemista ja satunnaisia kesätöitä.

Sit mietin kesää, josta ei tuukkaan ihan semmonen kun haavelin (haaveista totta, paskanmarjat). Oon neljä viikkoo kesällä ulkomailla eli vaan kesäkuun kotona. Hannalla on treenejä sata kertaa viikossa, eikä ehitä toteuttaan meijän Yyterin matkaa tai reissua meijän mökille. Sit mua ärsyttää se, että kun tuun Italiasta ehdin oleen päivän kotona ennen kun lähen lentokoneella kohti Rodosta. Alkuperäsen suunnitelman mukaan mulla olis ollu pari päivää enemmän aikaa täällä. Tietysti oon ihan innoissani, kun pääsen ulkomaille! Ja hei KAKSIN HANNAN KANS RODOKSELLE! Ei ihan joka jannu oo menossa!

Kesän jälkeen oon PA, joten lahjotuksia otetaan vastaan! :)

Hyvää kesänalkua kaikille! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.