IRC-Galleria

Jööh jööh jööhTorstai 05.06.2008 19:34

Lähin tänää aamulla Teivoon katteleen Vertin hiittiä. Se meni no joo no meni. Kivaa oli ja aurinko paisto piiiiiirun lämpimästi. Sit hiitin jälkeen käytiin porukalla syömässä ja söin ihan liikaa. Maha pömpöttää viäläki!

Teivosta matka jatkui porukoitten firmalle, jossa tein kivoja sisähommia tälleen näinkin kauheena päivänä. Vähän ehkä jurppi, mutta saanpahan rahaa kesäks.

Odotan ihan innolla viikonloppua.. Lähen huomenna aamulla kohti Lahtea. Siellä on jotkut festarit ja f1-veneiden joku kisa. Sinne mennään sitten Hannan kans myymään makkaraa, muikkua, ranskalaisia ynnä muuta mukavaa.. Tullaan kolmen aikoihin yöllä kotiin ja sit taas lauantaiaamuna lähetään ajeleen takasin sinne Lahteen. Vaudevau. Siiiiis erittäin railakkaat perjantai ja lauantai tulossa. Onneks en enää mee myymään mitään hemmetin roskaruokaa mihinkään ainakaan ennen syksyä. Piste. (katotaan taas juu..)

Mutta hei soitelkaa (tuskin kyllä vastaan, mut voin soittaa ehkä takas jossain vaiheessa, jos saan tauon tai pari) ja pistäkää viestiä (joihin vastaan aina kun saan minuutin hengitystauon) ja piristäkää mun viikonloppua. Voin kertoo, että ottaa päähän iiihan vähäsen näin jo heti ennen kun työpäivä on ees alkanut.

Hyvä kiitti moi!
ei enempää angstattavaa paitsi että on ehkä no kyllä jyyyy

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.