IRC-Galleria

Perus elämäkertaaaaTorstai 12.06.2008 17:45

Menin töihin aamulla tunnin myöhässä editoimaan jotain lastenpeliääniä. Sitten äänitin ja editoin yhen puhelinvastaajajutun. Tein hommia hurjat neljä tuntia ja sit lähin kauppaan ja Hanskipanskipapana tuli mukaan. Sit matkalla kotiin Suho soitti, että lähenkö sen ja Riikan kans käymään Helsingissä.

Lähin sit mukaan, kun harvemmin siellä päin tulee käytyä. Mentiin Riikan kans Ikeaan shoppaileen ja Suho meni hakeen jotai penkkejä sen sierraan. :p Ihan ekaa kertaa kävin siellä ikeassa! Hieno paikka oli ja pian uusiks, jos vaikka ostaisinkin jotain! Riikka osti ihan sairaasti kaikkee kivaa niitten kämppään ja mä ostin neljät valokuvakehykset jotka makso yhteensä alle 3€ :D

Sit lähettiin takasin päin sieltä kehä kolmoselta. Päätettiin, että meen noille apinoille yöks. Haettiin ABC:n Hesestä juustoateriat alekupongeilla. Sit mentiin sinne Rikelle ja Suholle syömään ne ja katottiin vähä tölsyä ja sit nuksiin.

Aamulla Riikka lähti seiskaan töihin ja Suho varttia vaille ysiin. Mä tulin kotiin Suhon kyydissä. Kotona söin aamiaisen ja menin nukkuun ja heräsin tossa kahelta. Nyt pitäis sit siivota ja sellasta kivaa. Nyt joku ihan ihme tyyppi selittää mulle mesessä kaikkee härskiä ja mä nauran :D mut ei siitä sen enempää.

Illalla särkän parkeille, kun on viimenen ilta kun siellä saa laillisesti olla. Ihan hemmetin perseestä tommonenkin päätös, ettei särkän parkeilla saa enää olla yheksän jälkeen.


Nii joo ja Vertti muutti pariks kuukaudeks Teivoon, nii en pääse enää ratsastaankaan. Aika tylsää. Ja pitää teivoon asti ajella vaan nähdäkseni Verticalin. No semmosta sattuu. Joskus elämä hakkaa perseelle, mut kyllä kaikesta selviää ajan kanssa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.