IRC-Galleria

MatkanpäältäSunnuntai 20.07.2008 02:48

Tänään alkoi kotimatka, johon aikaa on kuus päivää. Tänään kierreltiin Como-järvee ja päädyttiin lähelle Bolzanon kaupunkia pohjois-italiaan. Täällä on lämpöö riittänyt tänäänkin (27°c). Ajeltiin vuorten yli järkyttävää serpentiinitietä ja tuli ihan kauhee olo. Illalla sit kun löydettiin tämmönen kiva hotelli (jossa ei oo muita vieraita!) ja mentiin syömään tohon lähelle pozzeriaan ja sain aivan järkyttävän suolasta spagetti bologneesee. Sen lisäks, että oli kauhee olo sain myös aikas heikkoo ruokaa. Vieläkin nälkä ja heikottaa :D Huomenna aamiainen kello 8 ja sen jälkeen matka jatkuu Itävallan poikki Saksaan.

Nii ja ne jotka on tulossa grillaileen tai jotain meille niin tulkaa joskus 15-18 välissä, että ehin pakkaileen ja hoiteleen vähän asioita. Tai ei silleen niin väliä :D Ostakaa vaiks jotain omia eväitä, jos on hyvä grillikeli, kauheesti en ehi mitään hommaileen.

Ikävä on, vaikka onhan täälläkin kivaa ollut.

Pistäkää kuulumisianne! Haluan kuulla kaiken, mitä on tapahtunut. Uutisista lähtien! Täällähän ei uutisistakaan tajua mitään..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.