IRC-Galleria

30.7.2008, hotel CactusTorstai 31.07.2008 01:14

Taalla sita ollaan. Lamminta on kun helvetin perseessa. Meri on hemmetin suolanen ja turkoosi. Rannalla hiekka on niin kuumaa, etta jalkapohjat palaa jos sinne menee ilman kenkia kaveleen. Taa kuuluisa baarikatu on kylla ihan omaa luokkaansa. Kaikki vaan on niin kiimasia, ettei siela jaksa ihan joka paiva hillua. Onneks siella on kiva ruotsalainen baari, jonka nimi on No Name. Siella saa ihan torkeen hyvia kuumia mustikka- ja turkinpippurishotteja. Maksaa 2e/kpl. Ja baarimikot on ilman paitaa. Nam.

Oltiin eilen skandinaavien bileissa baarikadulla. Siella oli varmaan 250 skandinaavia. Joku 150 ruotsalaista. Ja kun aina varotellaan kreikkalaisista, niin kylla naa ruotsalaiset on paljon pahempia. Ja ihan hyvan nakosiahan taalta loytyy vaikka milla mitalla.

Ollaan loikoiltu altaalla joka paiva ja tanaan kaytiin tossa 50 metrin paassa meren rannallakin. Siella vaan maksaa jonku 4e aurinkotuilejen vuokraus, nii ei jakseta maksaa niin paljoo. Varsinkin kun altailla saa ilmaseks. Allasbaarissa on halpaa ja hyvaa sapuskaa.

Ja no mikaan taalla ei kylla oo erityisen halpaa, mutta alkoholipitoiset juomat on vahan halvempia kun suomessa. Ja sita saa vaikka 12v ostaa tuolta kaupoista ja baareista :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.