IRC-Galleria

Juuh. Joulu meni, uusivuosi on oven takana.. Suoraan sanoen jo huomenna. Joulun olin vanhempien suojissa, oli oikein mukavaa. Pitkästä aikaa olin siellä taas enemmän kuin päivän kaksi. Pikkuveli täytti 18v. eli juhlaa riitti. Onnea vaan Mikke! ♥ Ensimmäistä kertaa vuosiin olin joulun pyhät vapaalla, ja nautin näin ollen rauhasta ja ajasta. Toki äiti keksi puuhaa jos toista, mutta muuten joulun aika meni hyvin pitkälti ollen ja nauttien.

Huomenna pitäis sit juhlia vuoden vaihtumista.. Joo-o.. Uuden vuoden lupauksen aion tehdä, mutta enpäs sitä teille kerrokaan. Lällislää! Jos lupaus pitää, niin kyllä se teille sitten ajallaan selviää. ;o) Uusi vuosi vietetään Jarkon kanssa ensimmäistä kertaa Porissa. Yleensä olen ollut aina töissä toisella paikkakunnalla... Tänä vuonna aiomme nauttia toisistamme ja toistemme seurasta täydellä teholla. Olemme molemmat sen ansainneet. ♥ ♥ ♥

Mutta kaikille jotka tämänkin sepustuksen jaksoivat lukea, niin kauhean ihanaa ja antoisaa Uutta Vuotta 2007!! Olkoon se täynnä onnea ja iloa, sekä voimaa jaksaa elämän uudet kujeet! =o)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.