IRC-Galleria

"Happy New Year, Happy New Year...."Maanantai 01.01.2007 15:59

Niin se vuosi taas vaihtui uuteen. Iso älämölö nostetaan periaatteessa vuorokauden vaihtumisesta. No, vaihtuuhan siinä vuosikin, mutta on olemassa rotuja, joiden ajanlasku ja sen kulku on meistä ihan poikkeavaa. Mitähän he tekevät silloin kun me juhlimme uutta vuotta? Ehkäpä ovat pellolla tai ruuan haussa. Tällaiset asiat ovat minusta todella mielenkiintoisia. Miten eri tavalla ihnmiset voivat asioita nähdä ja käsittää. :o)

Meidän uusi vuosi vaihtui todella rauhallisesti. olimme alkuillan kotona, sitten lähdimme syömään, ja söimmekin oikein pitkän kaavan mukaan, mitään ruokaa unohtamatta. Ihanainen Jarkkoni tämän minulle tarjosi.. <3 Sitten siirryimme Raatihuoneelle soittokunnan soittoa kuuntelemaan ja siitä sitten rantaan raketteja katsomaan. Enpä muista ikinä nähneeni yhtä loistavaa ja upeaa tulitusta kuin eilen näin! Täydet pisteet Porin kaupungille. Ihankuin olis ameriikassa ollut. ;o)

No, siitä sitten hipsimme kotiin, joimme pari paukkua ja uni yllätti, ainakin minut. Eli tänään emme pode krapulaa, emmekä muutakaan huonoa oloa, olo on mitä mahtavin! Onnellisuus % on noin 100 ja kiitos siitä kuuluu yksin Jarkolle. ^^ <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.