IRC-Galleria

Pelsun lahjatoiveetSunnuntai 23.12.2007 03:02

Me Lahdessa toivomme karvanpoistoainetta. Se on tällä hetkellä akuutein tarve. Maajoukkueessa debytoineen Jesse Saarisen selkäkarvat ovat kohta yhtä pitkät kuin Pasi Räsäsen takatukka. Asialle on tehtävä jotain mahdollisimman nopeasti.

Leo Komarov toivoo itselleen sananselityspeliä. Täten hän voisi jauhaa suunsa puhtaaksi jo kotona, ettei laiturin tarvitse puhua niin paljoa työpaikalla. Komarov toivoo myös pre paid -puhelinkorttia, jotta hän voi jatkaa pelinjälkeisiä (lämpimiä) puhelutuokioita entistä tehokkaammin. Täten hän toivoo myös vapautusta joukkueen sakkolistan velvoitteista.

Kaksoset Kari Sihvonen ja Henri Heino ovat toivoneet yhteislahjaa, valkaisevaa hammastahnaa. Molemmat herrat on suorastaan valmistettu hymystä, joka jatkuu nukkuessakin. Lahdessa kuiskitaankin, että miehet alkavat vuoden alusta lukien hammastahna-malleiksi. Heinolla on sillä saralla selkeä etulyöntiasema ansiokkaan irc-galleria-uran jälkeen.

Pelillisesti Pelicans ei toivo mitään. Yhden profiilipuolustajan Hannu Aravirta on listannut joululahjatoivekirjeen marginaaliin. Lyijykynällä tosin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.