IRC-Galleria

Antigod

Antigod

Takas Suomessa!

Uusimmat blogimerkinnät

Tarina 1.1Lauantai 12.09.2009 01:19

Kauan aikaa sitten ihmiset uskoivat paholaiseen ja osa ihmisistä uskovat siihen vieläkin. Paholaisen uskottiin ilmestyvän vain ihmisille jotka häntä pelkäsivät ei niille jotka häntä kunnioittivat, ihmisille jotka pelkäsivät kuolemaa ja kaikkea pahaa mitä maailmasta löytyy. Ehkä pelko ei ole turhaa vieläkään….



Oli joulukuun ensimmäinen päivä kun kaikki alkoi, se mikä alkaa sanotaan joskus myös loppuvan…. Mutta loppuuko tämä koskaan…

Joulukuun ensimmäisenä yönä nuori poika kulki yksin kotiin kuunnellen musiikki kovalla. hän kääntyi pitkälle kotiin johtavalle kujalle joka oli valaistu suurilla kirkkailla katulampuilla. poika kääntyi kujalle ja katsoi eteensä hieman hajamielisenä, hän näki jotain taivaalla, jotain jota ei yleensä näe.
Hän näki katulampun luona lentelevän mustan hahmon, joka poukkoili ympäriinsä kirkkaan lampun alla. Poika pysähtyi katsomaan tarkemmin, hän otti kuulokkeet pois korvistaan ja tunki ne kylmillä kohmeisilla käsillä taskuunsa. Poika katseli hahmoa joka niin kauniisti lenteli, sitten kuului korkea ääni, ja katulamppu sammui. poika hyppäsi äkkiä pyöränsä selkään ja lähti polkemaa kujaa pitkin kotiin, hän katsoi taakseen ja koko kuja oli pimeä, hän vilkaisi eteensä ja lamput alkoivat sammua, poika lähti äkkiä polkemaan kohti kotia, sitä mukaan kun hän kerkesi lähemmäksi kotiovea valot sammuivat järjestyksessä. Poika pääsi koti ovelle ja katsoi katua, koko katu oli pimeä. Poika oli hämillään ja heitti reppunsa nurkkaan ja huusi kotiväelle tulleensa kotiin. Oli jo myöhä ja poika päätti käyvänsä nukkumaan.
Seuraavana aamuna hän katsoi ulos varovaisesti, kello oli nyt noin puoli seitsemän aamulla, oli pimeä, mutta valot paloivat tavallisesti valaisten katu auran keulaa. Poika kävi miettimään että oliko hän nähnyt unta, vai oliko se sittenkin totta mitä hän näki edellisenä iltana. Pöydällä oli tuore sanomalehti. Poika otti sanomalehden ja luki pääotsikon “ Koko Kujala pimeänä koko yön ” Kujala oli katu jolla poika asui. Poika nosti pöydällä olleen kahvipannun ja kaatoi pöydällä olevaan kuppiin kylmää väljähtynyttä kahvia, ja maisteli irvistäen. Pojan tehtyään kaikki aamutoimensa hän lähti kouluun, musiikki soi kovalla niin kuin yleensä. Poika otti eilen illalla kaatamansa pyörän ja lähti polkemaan kohti koulua, hän katsoi samalla lamppuja jotka olivat edellisenä iltana oikkuilleet.
...


Jatkuu kun jaksan keskittyä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.