IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Moi. :DTiistai 05.09.2006 12:56

Aamu-uinailun lomassa mun päässä tapahtui mm. seuraavaa. Oltiin uimassa ilmeisesti Helsingin Kaisaniemessä, tosin meri oli turkoosi. Paikka oli kuitenkin maauimala, jossa oli välillä avomerta, mutta välillä kaakelilattiat.

Paikalla oli mun lisäksi suomihuljunmuljun-reggae-artisti Puppa J, tyttöystäväni, Unkarista irkkaava ystäväni dEb (<@dEb> kysymzsmerkksia) dEb, Mannisen Mikko Järjestyshäiriö-yhtyeestä, irc-gallerian ylläpitäjä ja jyväskyläläinen kylähullu Khatt ( Khatt ) , sekä muutama Puppa Jiin henkilökohtainen valokuvaaja. Valokuvaajat olivat paikalla pelkästään statusta ylläpitämässä.
Hauskaa tässä oli se, että uimapaikkana toimi suuri hyppytorni, jossa tasoja oli normaalisti elikäs 1m, 3m, 5m, 7,5m ja 10m. Torni oli kuitenkin sikäli erikoinen, että jokaisen tason pystyi muuttamaan valtavaksi noin metrin veden yläpuolelle ulottuvaksi liukumäeksi. Meri- tai allasveden lämpötila oli 18 astetta.

Uni loppui kun olin ehtinyt laskea kympistä vain muutaman laskun veteen. Tosin viimeisellä laskulla rysähdin kaakeleille Jyväskyläläisen kurdipitseria Operan ovelle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.