IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

päivä kirja merkintöiMaanantai 25.12.2006 18:10

satunnaismeemi

Klikkaa kymmenen satunnaista galtsusta ja laita oletuskuvien kuvatekstit numeroiduille paikoille klikkailujärjestyksessä lainausmerkkien väliin!


1. Heräsin tänään aamulla ja totesin: "vuorikiipu Islannissa"
2. Toistelin: "senda x-treme"
3. Sanoin luokkatoverilleni: "feat kukka 2"
4. Sitten piti tehdä: "Laivalla....."
5. Joka kerta kun oon kännissä sanon: "työmatkalla"
6. Vaihdan ehkä oletuskuvani tekstiksi: "kato.. kukka!"
7. Oon saletisti: "Naamio"
8. Kiljasin eilen kaupungilla: "ONKS ASIAA!!!???"
9. Ensivuoden tuleva mottoni on: "..."
10. Viimeiset sanani tulevat olemaan : "Veri vetää itää jos päihteestä pitää."

Moi. :DTiistai 05.09.2006 12:56

Aamu-uinailun lomassa mun päässä tapahtui mm. seuraavaa. Oltiin uimassa ilmeisesti Helsingin Kaisaniemessä, tosin meri oli turkoosi. Paikka oli kuitenkin maauimala, jossa oli välillä avomerta, mutta välillä kaakelilattiat.

Paikalla oli mun lisäksi suomihuljunmuljun-reggae-artisti Puppa J, tyttöystäväni, Unkarista irkkaava ystäväni dEb (<@dEb> kysymzsmerkksia) dEb, Mannisen Mikko Järjestyshäiriö-yhtyeestä, irc-gallerian ylläpitäjä ja jyväskyläläinen kylähullu Khatt ( Khatt ) , sekä muutama Puppa Jiin henkilökohtainen valokuvaaja. Valokuvaajat olivat paikalla pelkästään statusta ylläpitämässä.
Hauskaa tässä oli se, että uimapaikkana toimi suuri hyppytorni, jossa tasoja oli normaalisti elikäs 1m, 3m, 5m, 7,5m ja 10m. Torni oli kuitenkin sikäli erikoinen, että jokaisen tason pystyi muuttamaan valtavaksi noin metrin veden yläpuolelle ulottuvaksi liukumäeksi. Meri- tai allasveden lämpötila oli 18 astetta.

Uni loppui kun olin ehtinyt laskea kympistä vain muutaman laskun veteen. Tosin viimeisellä laskulla rysähdin kaakeleille Jyväskyläläisen kurdipitseria Operan ovelle.

Moi. :DTorstai 03.11.2005 20:58

Vaikkei kukaan varmaa luekaan ni kirjotan vähän että näin tänään semmosta unta että. Olin hakemassa Alkosta töitä ja sit menin eka tonne Keljon Alkoon ja ne sano siel et mene toiseen Alkoon. Menin sit Prisman Alkoon (vaikkei siel ole edes), joka oli kuitenkin Tampereen Anttilan Alko, tai ainakin luulen niin. Noh, siellä parveili kassan vieressä monta ihmistä, joista yksi oli yks Amarillon työntekijätyttö joka asuu meidän talossa, ja toinen Ridge Forrester. Loput oli sitten niitä työntekijöitä vain. Sit kysyin niitä töitä. Pyörin hirveesti ympäri koska ne ihmiset seisoivat herttaisesti ringissä. Se Ridge vaan nauroi mulle päin naamaa ja sanoi että töitä hakiessa pitäisi katsoa silmiin. Selitin vaan, että en voi kun olette tommoisessa ringissä, on pakko pyöriä että saa katsekontaktia kaikkiin.
« Uudemmat - Vanhemmat »