IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

- Vanhempi »

HAASTELauantai 11.02.2006 20:22

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Okei...Oli piiiikkusen vaikee keksiä näitä tapoja...Siis eihän MULLA oo mitään tapoja, ainakaan omituisia :D

1. En ny tiä kuinka outo tapa tää on, mutta katotaan...Aina kun on keittoa ruokana niin upotan sinne sekaan juustoviipaleita ja annan niitten sulaa sinne ja sitten vasta alan kauhoon...Tai sit vaan dippaan niitä juustoviipaleita sinne liemeen ja pistelen poskeen...:)

2. Tää sit taas on varmaan aika yleinen tapa...Eikä välttämättä omituisimmasta päästä...Anyway...Mä nypin/revin ihoa, joka sijaitsee kynsien (siis sormen kynsien) vieressä...Joskus varsinkin oikeen käden kynnenvieruset voi olla aika pahannäkösessä kunnossa...

3. Yleensä jos oon aikeissa ostaa kaupasta esim. karkkipussin niin en koskaan (tai sitten erittäin harvoin) ota päällimmäisenä olevaa pussia...Periaatteena se, että kaikki ihmiset on hipelöiny sitä päällimmäistä ja se on siten saastunu ;D

4. Tääkin on aikamoinen klassikko, mut mulla on joidenkin asioiden suhteen pakonomanen tarkistamisen tarve...Esim. jos oon lähössä kämpiltä johki niin tarkistan yleensä useempaan kertaan että tärkeimmät tavarat (avaimet, kännykkä, rahapussi) on mukana.

5. Lopuks ehkä tää paras. Rakastan yli kaiken tilailla vaatteita kuvastoista (esim. Ellos, Catalog) ja tilaankin niistä yleensä reippaalla sadalle eepillä vaatteita...Ja sit ku viimein saan sen paketin niin palautan niistä suurimman osan...Eli toisin sanoen pidän pari kälystä vaatetta...Miks pitää vaatteita, jotka ei sovi tai oo muuten kivoja...Se juju tässä on se, että en tajua pistää loppua tälle tavalle, kun varsin hyvin tiedän että todella harvoin löydän sieltä mitään kummallista...Kummallista. :)

Haastan:

Redheadi
PulkkiNeN
Ansku_^^
Tinzkuh
Pettiina

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.