IRC-Galleria

Apukuski

Apukuski

1-8-4-3-6-5-7-2

HimosMaanantai 19.06.2006 12:17

Lähtö tulikin jo perjantai ja lauantai yönä. Jannut soitti about puol kaks että lähetäänkö nyt jo. No hitto ei väsyttäny viel yhtään joten ei muuta ku Rotke kohti Himosta. Hiljaset ja kauniit oli tiet ajella suomen suviyössä. Pojat nukku suurimman osan matkasta mutta yks oli aina hereillä vaihtovat vuoroo aina välistä. Vuoron vaihto aiheutti sen että kuulin illan tapahtumat kolmeen kertaan.. No aamulla kello 04.45 oltiin Himoksella, ei muuta ku auto parkkiin ja yks aamubisse ja unta kuuppaan. Aamulla heräilin puol kymmenen maissa ja potkin siinä sitten jannut ylös että nyt mennään kauppaan että saan miekin omiksi tarpeiksi bissee. Dartsan heräsi naapurimökistä ku härski oli nostanu sen sinne nukkumaan. Joku blondi oli tullu tökkimään ja kyseleen että kukas se sinä oot joho Dartsan oli todennut että: missä mie oon?
Jämsässä käytiin kaupassa ja alkossa jossa ystävällinen kassaneiti pelasti päivän kysymällä papereita =) Ostoksina mulla tosiaan oli 3 kpl Breezereita.. Kaupasta singottiin sitten pitsalle. Huono pitsa ja kalliskin vielä eipä paljon muuta siitä sitten. Ku päästiin takasin himokselle niin olikin sauna lämpimänä oottamassa. Saunomisen jälkeen ei paljon muuta keretty ku hommata kuski ja pakata bisset niin pitikin jo lähtee mäkikisaa kattoon. Mäkikisasta tuli otettua kuviakin kun muuten kamera pysyi repussa. Aurinko paisto sen verta kuumasti koko päivän että käry kävi. Naama ja hartiat palo. Lasit oli tietty päässä eli nyt näytän pesukarhulta.. Päivä meni lepposasti rupatellessa ja bissee kiskoessa. Illasta piti lähtee sit tutustuun uusin ihmisiin ja istuinkin koko illan Liperin porukan kanssa. Bändejäkin kerettiin kattoon. Eka bändi ei kummonen ollut ja oli lähellä etten ruvennu itkeen ku orkka raiskas Red Hotin.. Illan vika bändi olikin sitten loistava 20 flight rockers. Rokattiin tiukasti koko setti jonka jälkeen lähettiin jatkoille Vanille. Loppu yö tuli sitten hengattua Kangasalan porukan kanssa. Juotiin edelleen kaljaa ja nakeltiin Frisbeetä. Kello löi puoli kahdeksan ku piti ruveta kanttaileen nukkumaan. Kävin vanin viereen pitkäkseen ku sisällä oli niin hiton kuuma..
Sunnuntaina lähettiin 2 ja 3 välillä kohti kotia ja olot oli ihan hirveet mikä oli tietty oletettavaakin ku on valvonu 22h ja vetäny sinä aikana yli korillisen bissee..
Yhteenveto reissusta oli se että porukkaa oli vähän mutta seura oli hyvää..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.