IRC-Galleria

Apukuski

Apukuski

1-8-4-3-6-5-7-2

Big Wheels, pieksämäki Sunnuntai 16.07.2006 23:13

Kohta puoleen pitäs pistää Valiantin nokka kohti pieksämäkeä muun letkan mukana. Meinasin päivän keskittyä kuvaamiseen ja tuttujen kanssa turinointiin jos sitten iltabileissä riipasis vähän olutta nassuun.. Tarinaa siis huomenna tai maanantaina.. (tämä alku ei näköjään lähteny eka kerralla =) Kirjoitettu lauantaiaamuna)
Joo tulipahan tosiaan käytyä, lähettiin aamulla kello 9 pottukellarin edestä 18 auton letkassa kohti pieksämäkeä. Menomatkalla loppu ensin bensa ja 100metriä ennen aluetta hirtti jarrut kiinni ihan totaalisesti. Siinä koeteltiin taas uskoa harrastukseen, jonniin verran vitutti nimittäin hetken jäähdyttyään jarrut rupesivat toimimaan ja sain nilkutettua auton Moparkerhon parkkiin. Päivä puoli meni kuvatessa ja jampan&venturan kanssa aluetta kiertäessä ja tuttujen kanssa höpistessä. Koko päivä tuli pälätettyä mutta kertaalleen menin jopa minä hiljaiseksi. Sen aiheutti 426 Superstock max wedge moottori. Jotka eivät asiasta ymmärrä, niin on kohtuu harvinainen motti näillä leveysasteilla. Cruisinki osasto meni chryslerin kyydissä 250 muun auton kanssa.

Cruisingin jälkeen ajoin valtterin veturitallien parkkiin ja rupesin juomaan kaljaa armottoman tietoisen siitä tosiasiasta että tänään odottaisi jarrujen purkaminen. Tuttuja oli parkissa paljon ja aika meni taas kuin siivillä paskaa puhuessa. Kuulimpa valtterista hyviäkin juttuja koneeseen on nimittäin tehty täydellinen koneremppa jonka jälkeen autolla on ajettu vain 1tuhansia kilometrejä, tämä on siis arvio. Jossain vaiheessa siirryttiin sisätiloihin jossa oli bändejä soittamassa. Soitanto puolen katseleminen ja kuunteleminen meni taas aika ohi niin paljo riitti tarinaa. Streamline59 kävin kuitenkin rokkaamassa.
Tänä aamuna sitten odotti se jarruremppa onneksi oli vähän apua niin ei lähteny ihan niin pahasti järki. Jarrut saatiin pelaamaan jotenki ja alettiin raahustaa Kuopiota kohti.
Tiedossa on siis lisää remmontia valtteriin.
semmonen oli siis tämä reissu ens viikonloppuna oiskin sitten koko kesän odotetut grillibileet. Niistä sitten likempänä lisää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.