IRC-Galleria

Apukuski

Apukuski

1-8-4-3-6-5-7-2

"Super" viikonloppu 4-6.8Maanantai 07.08.2006 15:22

Tulipahan oltua siis taas tien päällä. Perjantaina ajelin kaikessa Opelilla rauhassa maisemareittiä Kuopiosta Tuusulaan Jampan ja Venturan luo. Tuusulassa olikin grilli jo odottamassa valmiina ja muutakin porukkaa alkoi valua paikalle. Grillailtiin ja juotiin olutta ja puhuttiin paskaa perinteiseen tapaan. Vähän kasin jälkeen lähettiin sitten Stadia ja kauppatoria kohti valtterilla. Silmäni olivat hyvin ymmyrkäisinä ku päästiin paikalle. Tiesin kyllä että siellä on paljon porukkaa mutta että noin paljon. Tori oli autoja täynnä, ja ne jopa vaihtuivat kaiken aikaa. Ilta meni kuvatessa ja höpistessä ihmisten kans. tehtiin sinä sivussa tohon yhteen buickiin sitten ohitusleikkaus siinä torilla kun siitä päätti hajota sähkönen bensapumppu. Onneksi oli kuitenkin mekaaninen tallessa vielä joten ei muuta kun se toimimaan ja matka jatkuu. Illan kähmässä tuli siihen paikalle myös Eastwood nimimerkin OD:lla omaava heppu parin turkulaistytön kanssa ja näin ollen oli viikonlopun rytmiryhmä kasassa ja lähettiin takasin kohti Tuusulaa. Eastwoodilla oli kulkineena kaverinsa erittäin komea DeSoto Adventurer '60 2dHt. Yöllä grillailtiin siinä vielä yöpalat ja käytiin nukkuun. Ei siis tullut vedettyä kännejä vaan otettua sivistyneesti olutta.

Lauantai aamuna heräiltiin ja vedettiin aamupalat nassuun. Aamutoimien jälkeen alkoikin sitten autojen pakkaaminen. Meinas käydä Valiant ahtaaksi kun oli yhet vanteet mukana. Ahtauden takia hyppäsin sit ton DeSoton kyytiin. Kylläpä harmitti =). Kohteena siis lauantai illaksi oli Night before Pick-Nick, Hovimäki camping, Somero. Oli siinä matkalla melko täydellinen olo.
Keli: täydellinen!aurinkoa siniseltä taivaalta, lämpöä niin että pysty koko matkan ajaan kaikki ikkunat auki.
Juoma: jääkylmä aamunavaus siideri.
Maisema: Etelä-suomalaista maalaismaisemaa pikku teiden varrella.
Matka meni siis lepposissa merkeissä ilman ongelmia Somerolle. Käytiin vaan Kylällä automaatilla ja siirryttiin samantien Hovimäkeen. Ilta meni taas lepposissa merkeissä kaljaa juodessa ja höpistessä. Tuli taas pari uutta tuttua, ylläri. Kaljan juonnin kanssa karkas kyl Mopo käsistä ja näin ollen istuin vielä puol viis Lappeenrantalaisten bussissa kaatamassa karhuja. Aamuyöstä kampesin itteni Soton takapenkille joka on huomattavasti tilavampi kuin valtterin vastaava.

Sunnuntai aamulla oli sitten olo sen mukanen että on taas juotu. Puolilta päivin lähettiin kohti Forssaa, Keli oli autoiluun edelleenkin erittäin lepposa mutta pihalla olemiseen helvetillisen kuuma. Päivä meni lähinnä kierrellessä ja kuvia sieltä täältä räpsiessä. Paikalla oli niin paljon autoja että kaikkee en ruvennu kuvaan vaan pelkästään kiinnostavimmat. Kuvista tuli vähän mitä sattuu ku ei ollu sattuneesta syystä kovin taiteellinen olo. Vähän ennen viittä lähettiin takas kohti Tuusulaa tällä kertaa Valiantin kyydissä, sillä Eastwood kumppaneineen lähti kohti turkua. Nyt tosin mahduttiinkin koska Vanteet tuli myytyä heti kun päästiin paikalle. Tuusulasta lähdinkin sitten samoin tein kotia kohti Heinolan kautta.

Sellanen reissu siis tällä kertaa. Seuraavasta ei oo vielä tietoo, mutta Francine heittää pari keikkaa tossa parin viikon päästä ja ne on kyllä lähettävä kattoon.

Kuvatuksia löytyy taas lisää tuolta Photobucketista
Stadin cruising: http://s53.photobucket.com/albums/g68/apukuski/Stadin%20Cruising/
Night before pick-nick: http://s53.photobucket.com/albums/g68/apukuski/Night%20before%20Pick-Nick/
Pick-nick: http://s53.photobucket.com/albums/g68/apukuski/Pick-Nick%202006/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.