IRC-Galleria

Apukuski

Apukuski

1-8-4-3-6-5-7-2

OD 5-vuotis Synttärit 28.10.2006Maanantai 30.10.2006 15:24

Oltiin taas reissunpäällä. Lähettiin jo perjantaina päivällä liikenteeseen. Tupis kaartoi pihaan kolmen maita väätäisen kanssa. Väätäinen oli alottano jo keiton kippaamisen ja näin ollen suunnistettiin ensimmäisenä kaljakauppaan. Itse ostin vain pari loivennussihiä kaupasta. Seuraava osoite olikin sitten Kurkimäki (eng. Cranehill =) ) josta kyytiin otetiin Hot Rod. Matka Tuusulaa (Tussula, eng. Pussyville) kohti eteni hitaasti mutta varmasti ja jutut huononi samaa tahtia. Matkan tekoa hidasti n.50km välein pidetyt kusitauot. Itselläni juomista hidasti kovin edellisen illan euronkaljoista johtuva Darra. Perille kuitenkin päästiin. Perjantai- ilta meni rattoisasti kuulumisia vaihtaessa Jampan ja Venturan kanssa. Pakettejakin auottiin muutamia. Jamppa oli saanut ILMAISEKSI '79 Pontiacin. Auto on osina ja kaikki osat oli pakattu siisteihin paketteihin joissa kaikissa luki mitä paketti sisältää. Kaikenhuipuksi kaikki osat olivat uusia tai uuttavastaavia. Hyvä munkki taas kerran..
Lauantai päivän ohjelmassa olikin sitten Ramin osien noutoa Espoosta. Käytiin nappaamassa Aurinkolippa ja astinlaudat kyytiin. Osien noudon jälkeen käytiin Recyclers-tallilla jututtamassa Herstiä ja ihastelemassa edellisessä V8-magazinessa ollutta Lincoln Zephyriä.
Iltaan aloitettiin valmistautumaan hyvissä ajoin. Väätäinen ja Hot Rod kun aloittivat jo heti aamulla. itse aloin kietomaan lasten kokoista leijona-pulloa kaapeisiin kasvoihin vasta alkuillasta. Seuraan liittyivät illan jo pimetessä Fleetline, Glock21 ja Anna. Puoli ysin aikaan tulikin taksi jo hakemaan Bilepaikalle. Stadin Tähteen päästyämme paikalla olikin jo aika mukavasti tuttuja ja uusiakin tuli taas pari. 20th Flight Rockers veti taas ihan uskomattoman keikan. Muuten ilta meni höpöjä puhuessa ja näin ollen toinen bändi vähän lipes ohi.

Sunnuntaina vedettiin vähän aamupalaa ja lähettiin ajeleen Kuopiota kohti. Kotimatka tuli paljon sujuvammin kun menomatka kusitaukoja kun ei tarvinnut jatkuvasti pitää.

Mukavata oli taas kerran olla reissussa. Tämä olikin sitten näillä näkymin vuoden viiminen reissu muualle päin suomee. Pikkujoulukausi onkin jo aloillaan ja niitä on ainakin muutamat luvassa. Pikkujouluista tulee siis vielä jotain sekavaa tarinaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.