IRC-Galleria

Arducal

Arducal

Yllättynyt Pumpuli - Narsistien valtakunnassa
Kävin tuossa koulun järjestämällä Nuori Yrittäjä 24H 2008-leirillä Oulunsalossa Koppanassa.
Menin sinne ihan yksinäni ketään tuntematta vapaaehtoisesti palelemaan 29 tunniksi. Ja sekös minua välillä söi, ja söi ja söi. Mutta.

Leirin tarkoituksena on ryhmässä perustaa yritys ja keksiä sille yritykselle yksi uusi tuote/palvelu tarjottavaksi. Meidän ryhmä oli sininen ja ryhmätoverini 16-17 vuotiaita. IIIIIHH =*^__^*=
Meidän piti keksiä tuote pahvista Smurfit Kappa Oy:lle. Tsekkaa google, aika kovakova. No enivei, meidän ryhmä osoittautui kuin osoittautuikin osaltaan olevan hyvä ja toimiva kokoonpano, joka sai aikaan jotain ihan siistiä. Aamuyötämyöten kello 04:30 asti me Hillan kanssa meidän prototyyppiä värkättiin. Siitä tuli ihan kiva.

Sitte seuraavana (mulle käytännössä samana) päivänä Smurfitin Suomen herra isoherra valitsi esityksien jälkeen meidät voittajiksi.... olin vähä että 8________8 WOT. Sitte se kerto että hän perkele aatteli esitellä meiän idean...

...IVANA Helsingin naisille.

eh eh EEEEEEEEEEEEEEEEEEH. olin semipähkinöinä tunteja putkeen. Ne sannoo kuitenki että ihan paskaa. Mutta enivei. Teinpähän pitkästä aikaa jottain ja oli siistiä.

Ai niin. Ja saatii palkinnoksi Marimekon Unikko-juomalasit. Vaaleenpunasena.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.