IRC-Galleria

ArmasJKorhonen

ArmasJKorhonen

nakkikeittoa nakkikeittoa tralalaa..
No onhan sillä juuri tehdyn tarkkailuni mukaan. Köpöstinenkin palasi tänään Pipsan armaasta huomasta niin sporttisen näköisenä, että on tainnut haku+muut reenit tehdä terää..voi voi tekisivät varmaan itsellekin, mutta nääh meikä ottaa rennosti tai kovasti ainaki yritän ku kiireiltä ehtii.

Provinssi sujui tänäkin vuonna mallikkaasti, mitä nyt muutamia viuhahduksia lukuun ottamatta. Emukin löysi uuden ystävän Pernillasta, jonka sielujen syövereistä paljastui uusi persoona Björne. BjörnePernilla muuttikin sitten meille asumaan sen reissun tiimoilta odotellen yhteisiä hetkiä Emun kanssa, mutta Emua ei sitten Provinssin ole näkynyt Hartaantiellä. Valitettavasti Armas onkin sitten viuhahtanut astetta useammin.
Olihan se taas kaameaa palata Seinäjoen kesäisten lehvien katveesta sateiseen betonilähiö Ouluun pienen pienessä tärinässä, mutta onneksi meillä oli juhannus hyvin pian. Melko soseinen juhannus tosiaan:D

Suomen ihana sateinen suvi yllätti taas tänään positiivisesti ja loi meille jopa yhden lämpöisen päivän, jotta pystyi pulikoimaan Oulujoessa. Köpöstisen kanssa kilpaa noudimme Maikkelin nakkelemaan halkoa joesta, tai noh taisi sköpö napata joka kopin, mutta hauskaa meillä ainakin oli:)
Vielä olisi yksi työpäivä ennen aina niin odotettua viikonloppua.
Viime vkl menikin Armaksen tahdissa, olisikohan Emun vuoro?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.