IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.09.2008 23:14

Ei kai tässä sit muuta ku menoks vaan. Voin sanoo et oon vähän niinku paskat housussa (tai niinku Heidi sano; paskat persees). Ja samalla aivan tohkeissani. Nyt voi tapahtuu ihan mitä vaan ja se on jotenki makee tunne. Tuleehan joitaki tyyppelöitä vähän ikäväki <3 Jepjep.

[Ei aihetta]Tiistai 05.08.2008 19:08

Vähänkö hienoa, voitin tässä yks päivä mölökyssä kuusi kaljaa. Kioskilla siis. En kuitenkaan juonut niitä kaikkia yksin koska seuraavana päivänä oli töitä ja olenhan kuitenkin tunnollinen nuori. Siitä tunnollisesta nuoresta ei kuitenkaan ollu tietoakaan viime sunnuntaina töissä. kröhöm. Etnot oli kuitenki ihan jees.
Mulla ei tällä hetkellä ole penninhyrrää eli olen köyhä ku kirkon rotta.
Tää paska sää alkaa jo nyt ottaa päähän.
tralalaa tuun kohta mökkihöperöks. En oo puoleentoista kuukauteen menny mihinkään tästä rakkaasta kylästä. Miettikää!
CHILINUTSEJA!

[Ei aihetta]Maanantai 02.06.2008 23:11

Pidin Mellin ja Lassen kaa performanssi esityksen launtaiyönä kello 4.

[Ei aihetta]Maanantai 19.05.2008 21:54

Kävelin tänää päin tolppaa. Ehdin jo ystävystyä samaiseen tolppaan viimekesänä. Jotkut ne oppii. Toiset ei..

[Ei aihetta]Lauantai 17.05.2008 17:27

No kato musta kuullaan vielä.

[Ei aihetta]Torstai 15.05.2008 23:34

On noi meiän työpaikan uudet puhelimet muuten hienot. Niissä on jopa walkietalkie toiminto (jolla on tosi hauska leikkii ku ei oo asiakkaita) :)
TEKNIK! sano venäläinen ku näki saranan.

ei voi olla totta!Keskiviikko 14.05.2008 00:02

Miten, oi miten voin aina onnistua? :O Mulla on reikä tärykalvossa. Ihan vaan sen takia että menin nurmikolle makaamaan ja joku kepukka tai joku tökkäs mua korvaan. Mahtavaa! Lääkäri tietenki ajatteli et oon möyriny jossain hirvees tuubis ku selitin mitä oli taphtunu. Sillä oli semmonen tietäväinen hymy suupieles. No kyl te tiiätte :)
Onnistuin taas nolaamaan itteni tänä aamuna ku olin koiran kaa ulkona ja lauleskelin tehosekotinta (ihan täysii tietty) ja kun sitten katoin ylös huomasin että lauma ihmetteleviä turisteja tuijotti mua alas maksun sillalta. Pirkko oli siin pitämässä opastusta jollekki ryhmälle. Teki mieli vaan vilkuttaa ja iskee silmää mut jotenki nolotti nii paljon :D

YHYYYTorstai 24.04.2008 19:15

Voi herran jestas ku tää elämä tuntuu nihkeeltä tänää. oon vikaa tuntia töissä ja on ihan hirviä nälkä ja mua väsyttää eikä kiinnostais yhtään. Masentavaa ku tili on ihan tyhjä ja rahnaa tulee vasta noin kolmen viikon päästä. Mitähän helvettiä mä vappunaki teen ku tilil on säälittävät 68 senttiä plus et mulla on töitä vappu aattona ja päivänä. jeejee. Meen megabilettää. Niin millä rahalla? Ei mä haluun vaan mennä himaan safkaamaan himona ja sit kattoo jonku nyyhkyleffan ja sääliä itteeni. Allt e ba skiiit! (Tiina <3).
hyvät ihmiset tulkaa nyt joku pelastamaan mut mun ankeelta arjelta.
NYYHNYYH.

[Ei aihetta]Maanantai 28.01.2008 19:30

Istuin tänää semmosen jumppapallon päällä. sitten pierasin. Sitten repesin, koska se kaikui. Siirin mielestä se ei ollu hauskaa. ROFL.
Puhun aika paljon paskaa.

[Ei aihetta]Torstai 24.01.2008 16:00

Oi herran vittu mikä kauhee sää. Semi lumimyrsky. Kävelin koululta dösikselle, joka kestää noin 5min, ja oon iihan läpimärkä. Sit on vielä luvattu et tää lumisade muuttuis vesisateeks täs päivän aikana. Hirveen hyvä.