IRC-Galleria

Arnube

Arnube

Its all for love <3 L-O-V-E

:(Lauantai 01.08.2009 05:57

Luin tässä yön pimeinä tunteina yhden päiväkirja merkinnäin,jonka kirjoittaja oli sitä mieltä että Michael Jacksonin kuolema on saanut ihmisiä tunnustamaan faniutensa vaikkei ikinä olisi fani ollutkaan.Entäs sitten?Itse olen sitä mieltä että Michael ja hänen taiteensa tulee elämään aina,läpi monien sukupolvien.Faneja tulee olemaan aina.
Itselläni on ollut suuri kunnia elää sitä aikakautta jolloin Michael vielä eli.Nähdä aikakautemme mahtavin taiteilija livenä.
Itse olen kasvanut Michaelin kanssa,hän ja hänen musiikkinsa on aina ollut minulle pettämätön tukipilari elämän vaikeina hetkinä.7-vuotiaana nukuin MJ julisteen kanssa ,useasti toivoin herääväni neverlandista ja pääseväni leikkimään Michaelin kanssa.

On vaikea määritellä tarkkaan ajankohtaa sille hetkelle jolloin Michaeli astui sydämmeeni ja jäi sinne ikuisiksi ajoiksi.Luulisin sen tapahtuneen silloin 7-vuotiaana,eli 18 vuotta sitten.

Nämä viikot ovat olleet minulle vaikeita.Vieläkin minun on vaikea saada öisin unta.Vaikka ikävä ja suru on suuri,yksi asia saa minut onnelliseksi.Se on se rakkaus ympäri maailman jota ihmiset tuntevat Michaelia kohtaan.Sekä se ansaittu kunnioitus jonka hän on nyt saanut osakseen,jota hän ei valitettavasti eläessään saanut kokea.

Kiitos Michael <3

Your legacy will live forever

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.