IRC-Galleria

AAAAAAAAAAAAH!Lauantai 30.08.2008 15:31

Aivan ihanaa olla kotona! Vessapaperit saa heittää suoraan pönttöön, täällä voi juua maitua niin paljo ku sielu sietää, sänky on ihanan pehmiä eikä yöllä oo hiostava nukkua, ja kaikkein parasta, SAIN HETI MAKARONILAATIKKUA!!

Olihan tuolla reissussa nyt mukavaa, pitäähän se tietty myöntää, mutta on se kyllä ihan tajuttoman mukava tulla kotia! Kerettiin Jannen kanssa polttaa ihtemme semmoseen kuntoonki, että liikkuminen rupes oleen melkosen kivuliasta.

Vaikka kotiin oli kiva lähtä, kotimatka ei kyllä sujunu ihan odotusten mukasesti. Lento myöhästyi semmoset 40minuuttia ensin teknisen vian takia, sitten loppuki nousulupa-aika. Nooh, myöhästyttiin sen takia sitten junasta, joka olis ollu Ylivieskassa 23:30 ja jouduttiin menemään junaan, joka oli vasta 03:33 perillä. Noh, joku idiootti oli sitten vetässy jotai 5km ennen Ylivieskaa junan hätäjarrua ja jouduttiin siellä oottamaan 43min että päästiin perille. Kaikkein parasta tässä, että kun oltiin matkattu semmoset 16h putkella kaikenlaisilla kulkuvälineillä ja toivo pääsevänsä pikapikaa kotia, niin auto, joka haki oli melkosen täys ja jouduttiin istumaan Jannen kanssa sylikkäin. Siinä meni niskat ja muutenki tuli paha olo. klo 05:05 olin kotona! Sitten vielä yks pullo oli laukussa menny ihan pirstaleiksi ja mun kaikki vaatteet ja ostokset oli läpimärkiä ja haisivat viinille. Laukkua oli muutenki kyllä kohdeltu huonosti Finnairilla, ku se hajos pala palalta kotimatkaa tehdessä!

Mutta nyt on kiva olla täällä. :) Eli voi soittaa pelkäämättä hirveitä laskuja :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.