IRC-Galleria

ArtificialHeart

ArtificialHeart

Uus levy on kuunneltavissa Spotifyssä! Nyt niitä biisejä jakoon!! :) Tänään muuten Porin Montussa nostamassa aitoa Karhua w/ COC ...

Olkaa hyvät!!! <rock>


___________________________________

Artificial Heartin seuraava live-esiintyminen on Bar Bäkkärissä, Helsingissä (K18) 3.2.2012 yhtyeiden V For Violence ja Bone China kanssa. Keikan järkkää Loud Events.

Lisää infoa hinnasta ja keikasta muutenkin saadaan varmaan ensi viikolla ja tiedotetaan sitten lisää!
___________________________________

Julkaisimme viime viikolla 3 uutta kuvaa tulevista paitamalleistamme jotka menevät painoon ja tulevat myyntiin ensi kuun aikana! Paidat tulevat maksamaan 15€ + postikulut. Hihattomat paidat painetaan ns. "Unisex" mallina, jotka sopivat miehille hihattomana t-paitana ja naisille toppina.

Kuvat paidoista löytyvät täältä: ArtificialHeart

Paitoja voi jo ennakkotilata lähettämällä yhteystietosi ja toivomasi koon sähköpostilla: ArtificialHeartBand@Hotmail.com . Maksu tapahtuu joko suoraan tilisiirrolla tai postiennakolla!
___________________________________

Oletko vielä käynyt äänestämässä Artificial Heartin "Broken Bones & Buried Dreams" EP:tä FMA - Awardseissa vuoden 2011 Demoksi/Omakustanteeksi?

Jos vastauksesi aiempaan kysymykseemme on kielteinen, niin kehotamme äänestämään pikimmiten vielä kun ehdit! (Äänestysaika loppuu 31.1.2012)

Äänestää voit täällä: http://www.imperiumi.net/index.php?act=fma

Äänestääksi kysytään nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi, jotta imperiumi.net varmistaa sinut olevan oikea henkilö. Äänestää voi vain kerran! Älkää huoliko, vaikka annat s-postisi, sinne ei aleta lähettää mitään roskaposteja tai mainoksia! ;)
___________________________________

PS. Meillä saattaa, huom SAATTAA olla ensi viikon perjantaina K18 keikka Helsingissä vielä nimeltämainitsemattoman yhtyeen kanssa. Laitetaan tästä sitten virallista tiedotusta jos/kun keikka varmistuu. :) Mutta innokkaimmat keikallelähtijät laittakaa tämä "ehkä" - merkintä ensi viikon perjantaille jo illan ohjelmaan.
___________________________________

Kaikkea hyvää!

- AH. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.