IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.04.2024 16:55

Ulkotyöryhmässä mennyt aika rattosaan.

Olen käynyt melkein joka kerta, kun on ollut työpäivä.
Peruin sen Loimaan koulun, ehkä on liian kova tavote.

Alkoholia käytin kerran, mutta en lannistu. Ollut siitä asti ilman taas.

Ensi viikko on lomaa, lenkin kierrän ja on tarkoitus alkaa kävellä työpaikallekkin. Painoa olisi hyvä pudoittaa sellanen 50 kg, 2019 vuodesta on tippunut kokonaisuudessaan jo 40 kg.

Ehkä olisi parempi tämän kuntouttavan työn kautta pyrkiä kevennettyyn työelämään, kuin koulutuksen kautta. Iän myötä on jotain taitoakin varmasti tarttunut sellaiseen aivolohkoon, mitä en tällä hetkellä pysty hyödyntämään. Motorisettaidot saivat moitteita psykologin testeissä, mielestäni ne ovat parantuneet sieltä 2013 vuodesta reilusti. Avaruudellinen hahmottaminenkin on parantunut, en vaan aina realisoi näkemääni tai jätän sen sanomatta.

Sain yleislääkäriltä Herberinen skitsofrenia diagnoosin kantaan, ennen se oli erilaistumaton ja-tai paranoidinen.

ebefreeniselle skitsofrenialle tyypillistä oireita ovat esimerkiksi tunteiden latistuminen, sosiaalinen eristäytyminen ja ajatushäiriöt. Aistiharhat ja harhaluulot ovat monesti lieviä eivätkä hallitse taudinkuvaa. Varhaisia oireita saattavat olla hypokondrisuus ja paranoidiset ajatukset.[2] Sairauden ennustetta heikentää negatiivisten oireiden nopea eteneminen. Yleensä hebefreniaan sairastuvalla nuorella on aiemminkin ollut vahvasti skitsoidinen ja syrjäänvetäytyvä luonne.[2] Sairastumisen riskiä kasvattavat masennuksen ja psykoosin esiintyminen suvussa

Mielestäni tämä diagnoosi voi olla parempikin kuvaus kuin erilaistumaton.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.