IRC-Galleria

Uusi rakkaus...Torstai 18.09.2008 18:29

...niitten entisten lisäksi. XP

Elikkäs tänään hain postista tuon Wii:n. *WHII!*
Mukavasti oli pakattu, sanomalehtipaperilla pehmustettuna teipattuun Koffin 24-tölkin laatikkoon (ostin sen siis käytettynä huuto.netistä, alkuperäistä laatikkoa ei kuulemma ollut, "vuoden vahna nintendo wii kuin uusi ei mitään vikaa rahanpuutten vuoksi joudun mymmän ja nyt lähtee halvalla" 170e sis. postikulut +wii Sports + 2x ohjaimet). Postin täti vähän repeili kun otin laatikon vastaan. Oli itsekin vähän "ei helvetti XD" -ilme naamalla.

Kotiin päästyäni ja paketin avattuani tulikin sitten tämä tavaroiden käytettynä ostamisen ikävä puoli vastaan...
Se oli harmaa. Paskasta harmaa. Vietin tuossa tunnin verran hinkaten kaikkea pinttynyttä likaa pois itse koneesta, telineestä, johdoista ja ohjaimista. Koneen sisälle ei ilmeisesti ole koskaan puhallettu, tuli sieltä pölyä jonkin verran. Manuaali on ilmeisesti pyhitetty jonkinlaisella soodajuomalla, tai kahvilla. Toisessa ohjaimessa on samannäköisiä pieniä ruskeita läikkiä pari kappaletta, jotka eivät lähde pois. Kaikista paras on kyllä nuo toisen wiin Nunchuk-ohjaimen liittimestä löytyneet pienet RUOSTELÄIKÄT! SIIS mitä HELVETTIÄ?!? Taitaa kaverilla olla kummallinen käsitys "kuin uudesta". Tuollainen jos tulisi uudesta paketista vastaan, niin heti samassa veisin takaisin kauppaan ja vaatisin rahat takaisin tai toisen tilalle. Vituttaa...
Vaikka tuo onkin ihan helvetin halpa paketti, niin kyllä tuollaisista NYT SAATANA PITÄÄ MAINITA tuotteen kuvauksessa ja tuote putsata VIIMEISTÄÄN ennen lähettämistä. Kyllä nyt ei herra "jonneveiola" saa positiivista palautetta.

P.S.

Kaikki muutkin, niin minä... EN! HAH!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.