Arvomme kaikkien heinäkuussa sisäänkirjautuneiden kesken 2 lippua Weekend festivaleille! Luo tunnus tai kirjaudu sisään! :)

IRC-Galleria

Astwihad

Astwihad

Making your world disappear pixel by pixel

PäätösPerjantai 02.12.2005 14:56

Olen tehnyt hurjan päätöksen, alan käyttämään galleriassa isoja alkukirjaimia!
En tiedä miksi, ehkä haluan antaa itsestäni sivistyneen miehen kuvan tai jotain sellaista... Mutta miksi? Olenko minä sivistynyt?

Vaikka kirjoitankin tästä lähtien isoilla alkukirjaimilla, tulen varmasti typottamaan silti, ja niin tekevät nekin jotka eniten pilkkua nussivat.

Miksihän tästä edes avauduin? Tuskin mitään järkevää syytä...

Mutta sen voisin sanoa, että useat teinit ovat hauskoja avautuessaan. Ollaan niin über angst kun joku juttu ei suju, ja kaikki loppujen lopuksi juontaa juurensa siihen, että ovat itse ryssineet jonkin asian. Ja mikä parasta, ehkä sotkeutuneet asiaan jotka eivät heille edes kuulu ja kokevat toisen surua... HAHAHAHA :D

Siis ei helvetti mitä paskaa hommaa, aina kun itsellä on jokin ongelma niin käsketään pysymään erossa "vittu mä pystyn tähän yksinki"... Melekosta touhua notta saatana, jotain rotia... Tietenki on teinejä jotka hoitavat asioita järkevästi, heitä on, se ei ole science fictionia!

Tämä on kanssa aika hauskaa kun surkutellaan liukuhihnalta "että voi kauhea kun se kuoli (en edes tuntenu sitä mitä vittua), otan osaa (menen runkkaamaan)... Siis jumalauta mitä se on, mitä omaisetki ajattelee? Varmaan että mitä vittua tuo kossinmöllykkä oikeen koittaa nuoleskella vai koittaako muuten vaan olla tärkeä ihminen.

Sitten tulee mieleen vielä hautajaiset asiaan liittyen ja muistotilaisuudet... Vittu eikö mikään ole pyhää? Jengi tulee sinne viettämään sukukokousta, angstailevat ku puiset penkit tuntuu epämukavilta ja muutenkaan ei ole kivaa... VOI JUMALAUTA EI HAUTAJAISISSA MITÄÄN BILEITÄ PIDETÄ.

Pappi jauhaa paskaa, kertoo miten hieno ihminen vainaja oli eläessään vaikka tuskin koskaan tunsi tätä. Ja mikä parasta, kaikki vitun uskonnolliset propagandat ja saarnat vaikka patu olisi miten vihannut kirkkoa.

Sitte on sitä sakkia jotka piereskelee takapenkissä ja räpläävät kännyköitä. Sitten päästään muistotilaaisuuteen... Omaiset kättelee (kukahan vittu tuoki on, ne kättele pois, runkkasin aamulla ja kävin äsken kusella). Sitte ollaan iloisia ja syödään soppaa. Oli se Elmeri niin hieno mies (vitun mulkku ku ei ikinä antanu rahaa)...

Johan venähti, mutta niin se kyrpä tekee kun vetää, mutta joskus sekin rusahtaa!

Imekää illanjatkoja!

(huom. typot on lisätty tarkoituksella... PROVO!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.