IRC-Galleria

Asushi

Asushi

Kerro vain ;) Kyllä minä kuuntelen

Katu numero 13Tiistai 27.04.2010 21:15

Hiljaista, ehkä vähän liiankin hiljaista, katu oli autio ja pimeä. Katulamput vain välähtelivät ja talojen ikkunat vain rämisivät. Silti minua kiinnosti tämä hiljainen ja kaamea katu, mitä siellä oli? Päätin rohkaista itseni ja mennä kadulle. Tulin ensimmäisen talon kohdalle, se oli kaksikerroksinen hyvin vanha omakotitalo jonka ikkunat oltiin rikottu. Jatkoin matkaani, tullessani neljännen talon lähelle alkoi yhtäkkiä tuulemaan kylmäväreisesti ja kun olin talon oven edessä se jotenkin kiehtoi minua, se oli aivan samanlainen kuin muutkin talot, mutta silti se kiehtoi eniten, ikään kuin talo olisi vetänyt minua puoleensa, astuin taloon.
Siellä oli kylmää ja kolkkoa ja jokapaikka oli rikki. Aloin katsella ymparilleni ja kävelin eteenpäin. Edessäni oli peili ja pyyhkäisin paksun pölykerroksenpois peilin päältä. Näin hieman kauempana peilissä hahmon, tumman pitkän hahmon, en saanut selvää mikä tai kuka se oli ja mitä hänellä oli kädessän. Jatkoin matkaani olohuoneeseen, josta kuului puhetta. Olohuoneeseen saavuttuani siellä ei ollut ketään, vain vanha radio jonka laitoin kiinni siirtyessäni pesuhuoneeseen. Pesuhuoneessa oli vanha kylpyamme, lavuaari ja vessanpönttö, ei peiliä. Päätin siirtyä yläkertaan,kun näin jälleen mustan vilahduksen. Mikä se on, onko täällä muitakin kuin vain minä, eniten mietin mitä tällä hahmolla on kädessään? Mitä tapahtuu?
Yläkertaan siirtyessäni huomasin portaiden puolessavälissä, että alakerran radio on taas päällä, menin jälleen sammuttamaan sen. Tulin yläkertaan vihdoin, portaiden päässä seinällä roikkui viikate terä kiiltäen. Nähdessäni sen minule tuli jo kymätväreet. Jatkoin yläkerran makuuhuoneeseen, siellä oli parisänky ja kirjoituspöytä, makuuhuoneessa oli myös ovi, mutta mihin se vei? Päätin ottaa siitäkin selvää pitkän harkinnan jälkeen. Oven takaa kuului kolinaa, joten lähestyin ovea hyvin hitaasti ja peloissani. Kun repaisin oven auki kohtasi minua kaamea näky, talon isäntä roikkui köydestä katossa ja hän oli aivan veressä. Mieheltä puuttui vasen jalka ja oikean käden kämmen. Lähdin juoksemaan pois huoneesta ja ovi oli kiinni, se ei paljoa minua hidastanut. Mutta kun tulin yläkerran aulaan näin, että viikate oli kadonnut seinältä ja kun juoksin alas radio oli taas päällä.
Pesuhuoneesta kuului lorinaa joten juoksin sinne. Pesuhuoneessa oli hana päällä lavuaarissa ja ammeen verho oli kiinni joten vedin sen auki, amme oli täynä verta. Juoksin ulos talosta, mutta ulkona minä näin sen mustan hahmon tälläkertaa hahmo seisoi liikkumattomana edessäni. Nyt minulle selvisi mitä hänellä oli kähessään, viikatejoka oli kadonnut seinältä oli verinen ja hahmo hävisi. Minä juoksin kotiin kertomaan vanhemmilleni, mutta kun olin kotona oli kaikki kadonneet. Huhuilin äitiäni, mutta kukaan ei vastannut. Juoksin huoneeseeni niin seinät olivat täynä punaista tekstiä "Hyvästele ystäväsi sillä aikasi on koittanut". Juoksin vanhempieni makuuhuoneeseen ja huomasin että heidät oli murhattu. Sen nähdessäni jäin vanhempieni huoneeseen odottamaan aikani tulemista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.