IRC-Galleria

Haaste 1Torstai 02.02.2006 14:15

Pitääpä kai tämäkin tehdä ;)
Haaste otettu vastaan maritukselta.

Tehtävänanto: Paljastaa viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat (muutamat) ihmiset, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt päiväkirjaansa. Ilmoitan haastamieni ihmisten nimimerkit tämän viestin loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän päiväkirjaansa haasteesta.

1. Laulan usein yksin ollessani (muiden kuullen ei kehtaa...)

2. Jos en saa illalla unta kirjoitan tekstiviestin jossa puran kaikki ikävät asiat mutta en kuitenkaan ikinä lähetä sitä kenellekään, usein kuitenkin on mielessä että kenelle sen lähettäisin jos lähettäisin.

3. Tykkään tehdä kotitöitä ja laittaa ruokaa mutta teen niitä vain omassa kämpässä asuessa. Vanhemmilla asuessa en tee oikeastaan mitään ilman että erikseen jotain pyydetään tekemään :|

4. Jostain kotiin tullessani autolla ajan usein ihan muuta reittiä mikä olisi lyhyin/nopein, yleensä matka kestää ainakin tunnin ylimääräistä kun "harhaudun" mettäteille ;)

5. Pidän webbikameraa aina käännettynä seinää päin kun en sitä käytä, tulee jotenkin sellainen olo että joku katselee jos ei tee niin :D

Haaste laitettu eteenpäin: nipsukiksu, ciu, boozeman, Sf, Ibi^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.