IRC-Galleria

Atreyu

Atreyu

Turhan kuninkaan virka oli halpa... Siis narriksi

So boring...Lauantai 28.10.2006 22:51

Avaan oven joka on raskas ja ihmeen äännetön, se narahtaa vain hieman kun luikahdan sisään. Katselen pariovien edessä pimeään, erotan kivilattian ja vaatteita seinällä jotka roikkuvat ilmeisesti naulakosta. Värähdän hieman kun loskalumesta sulanut vesipisari vierii kaulustani pitkin niskaani, avaan välioven mahdollisimman hiljaisesti ja melkein hihkaisen onnesta kun tämäkään ovi ei päästä ääntä... Otan kengät matolla pois etteivät ne pitäisi ääntä.

Katselen ympärilleni ja näen käytävän päässä peilin josta tumma hahmoni heijastuu himmeästi. käännän katseeni toiseen päähän käytävää ja siellä odottavaan oveen jota kylläkään en näe. Otan pari kevyttä askelta kokeiluksi anturoillani ja hipsin eteenpäin, pääsen ovelle jonka tiedän pitävän ehkä ääntä hieman, Painan kahvan alas ja irvistän kun ovi narahtaa äännekkäästi mutta en voi nyt lopettaa joten nostan kahvasta ylös helpottakseni saranoiden työtä ja avaan oven niin että mahdun sisään. Painan oven perässäni kiinni ja hiivin seuraavalle ovelle jonka avaan jo hieman vauhdikkaammin ja menen sisään pimeään huoneeseen jossa tuoksuu pöly ja kuiva ilma.

Käteni etsii oikealla puolella olevalle oven karmille ja painan katkaisimesta valot päällä ja näen huoneeni ja huokaisen...



Kotona on aina niin kiva käydä kun joutuu olemaan hiljaa ettei kukaan herää xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.