IRC-Galleria

Atuph

Atuph

Ihmisen mielellä on niin valtava luomisvoima.

Olenkohan ihan pimeä..?Perjantai 23.11.2007 23:32

Alkuverkan ajan kiva keli, sitten alkoi välissä satamaan kunnolla&tuulemaan - ja mä vain tuumasin, että kivaa ,-) Jostain kumman syystä - kaikessa karmeudessaan - luonto on upea. Ehkä tähän pystyy vain masokisti, joka on treenannut yhden talven kaikissa keleissä maratoniin - ei mikään hetkauta.

Lumppari on upea. Se säikkyi pari kertaa ihan kunnolla - toinen kerta johti melkein pilotin tippumiseen. Siitä huolimatta se ei sikaile - säikähtää "aidosti" eikä vedä yhtään ylimääräistä "tiputetaan kuski" liikettä. Ja kuski oli tosi tyytyväinen itseensä - siinä, missä joskus olisi noihin vastauksena ollut ärinää, murinaa ja ärräpäitä, oli vain ymmärrystä ja positiivista kannustamista, että kaikesta huolimatta hommat voidaan hoitaa fiksusti - ei se maailma syö, vaikka niin pienestä hevosesta välissä tuntuu. Ja rauhoittuihan se tilanne niin, että saatiin parit hyvät "mutkat" ja sitten hyvillä mielin radalle loppukävelyyn - joka kyllä typistyi kiitos luontoäidin.

Tänään oli kyllä filosofiset ajatukset mielessä, kun sitä rataa tarpoi luonnon ympäröimänä. Voi vain pienenä ihmisenä todeta olevansa niin kiitollinen siitä, että on elämäänsä saanut nämä eläinystävät. Hienoja sieluja, voisin tuumata.

Huomenna hyppytunti, jos kenttä ei paukahda jäähän. Sitten ehkä tämä yltiöpositiivisuus loppuu
,-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.