IRC-Galleria

Atuph

Atuph

Ihmisen mielellä on niin valtava luomisvoima.

Enpä viitsi..Sunnuntai 02.12.2007 19:57

todeta taas, että lantalaukkailu jatkui ,-) tosin nyt mentiin pääasiassa ravissa. Jos ei muuta, kasvaa kyllä hevosella body.

Aloitettiin kentällä - taipuu ihan hyvin kumpaankin suuntaan. Sitten kun elämä alkoi menemään "vinkumiseksi" ja "niskojen nakkeluksi" kun uljas ravuri ravaili ohi totesin, että pakko kait sen on päästä energiaa purkamaan. Eikä muuta kuin pöpelikköön. Suokki T lähti alkuun mukaan, mutta meno ilmeisesti meinasi äityä vähän liian hurjaksi, joten he poistuivat "rundilta".

Ihemetellä täytyy hevosen kuntoa. Eilen se oli ihan oikeasti tosi väsy sen lenkin jälkeen. Tänään oltiin ihan intoa piukassa ja eilisestä ei tietoakaan. Nyt sentään alkoi kuuntelemaan ihan oikeasti ja pystyttiin menemään jo kevyemmällä tuntumalla - vaikka pari kertaa täytyi tuo "into-pallo" ottaa ja pysäyttää raaemmin.

Noh, ainakin hevoseni on onnellinen. Juttelin tallin omistajan kanssa just siitä, kuinka tasapainoisen ja tyytyväisen oloinen Lumppari on. Aivan kuten omistajansakin, kun tuonne pääsi. Eli elämä hymyilee, sekä omistajalle että hevoselle ,-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.