IRC-Galleria

Atuph

Atuph

Ihmisen mielellä on niin valtava luomisvoima.

KöpöttelypäiväTorstai 01.01.2009 20:05

Lumpan kanssa kaksiteen Jussilankujan maastolenkki. Käveli verkkaisesti, mutta pitkällä askelleella. Kerran piti menomatkalla huikata kovaa, josko joku kanssakumppani olisi lähistöllä, eipä kuulunut (tai ainakaan minä kuullut) vastausta. Mettikössä meni laiskan letkeästi sen ison mäen laukalla ylös. Sitten ihan omin haluin halusi poiketa yhdelle sivutielle, mikä käveltiin päähän ja siellä ihailtiin kauniita maisemia upeassa auringonpaisteessa muutaman minuutin verran. Ihan loppumeterillä metsikössä olevan inkkariteltan läpättävä pressu aiheutti pientä jännitystä Lumpassa, mutta hienosti se siitä ohi meni, vaikka ensimmäinen reaktio oli sillä palata takaisin lähtösuuntaan.
Reilun tunnin lenkki kaikenkaikkiaan tuli. Matkalla ravailtiin siinä kohdi, missä oli ihan selvä jäätikkö.

Ai niin, tallissa haisteli Sohvin loimet ja irvisteli ylähuuli väpisten. Oli oikea "naisen tuoksu" by Tulemäe Lumi ja Sohvin Liina. Sitten se sai Fortterin P:lta huijattua Fortterin omenan. Kun tähän laskee sen, että se oli pari päivää takaperin Erbenin S:lta huijannut Erbenin omenan (kun S oli ollut Erbeniä hakemassa tarhasta, Lumppa oli kävellyt korvat hörössä reippaasti vastaan ja jossain vaiheessa "töytäissyt " sopivasti, jolloin omppu oli vaan tippunut), niin mun hevosesta on kyllä tullut aikas mahdoton.. mutta minkäs teet, kun se vaan on niin ihana ,-)

Etujaloissa oli taas ruununrajoissa hokinjälkiä, nyt sovittiin, että laitetaan sille butsit etusiin tarhaan, niin josko jäljet vähenesi..

Fortterilla lähdettiin Sohvin peesiin kävelemään. Käytiin radalla, peltolenkillä ja sänkkärillä, varmaan 40 minsaa yhteensä. Fortter oli ihan innoissaan, korvat hörössä se meni letkän-pitkällä askelleella. Tykkäs, kun pääsi vähän maisemia näkemään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.