IRC-Galleria

Autoilevakokki

Autoilevakokki

Marko Heiskanen

Huomenta vaan teillekinTorstai 02.02.2006 10:10

Tulipas uni eilen salakavalasti meinasin mennä kirjapitotöiden välissä käymään saunassa ja heitin mennessä itteni alakerran sohvalle sellaiseen puol istuvaan asentoon katsomaan telkkaria oisko tullu poliisi päälikkö mannioni, mutta kuitenkin heräsin siitä joskus neljän ja viiden välillä. No enpä sit menny saunaan eilen ja joutaahan noi kirjanpitotyöt tekemään näin aamullakin kun kerran herätettiin. Joo suunnittelin siinä yöllä että nukun ainaki kaheksaan jossen jopa yheksään, mutta yks sivukylän taksi soitti että oli mersusta vaihdelaatikko jäässä että joudanko koulukyydiille noku sitä tuli herättyä puhelimeen niin lähdinhän minä.

Nyt jos hoitelis noi kirjanpidolliset hommat alta pois ja kävis saunas ja viskais sit sen kuitti mapin kirjanpitäjälle sittenhän sitä saisikin lähteä taas ajelemaan kohti Mikkeliä yhden asiakkaan kanssa ja sieelä meneekin iltapäiville.

Iltapäivällä jos saisi aikaiseksi sen verran että kävis tuolla fysikaalisessa aloittamassa ton niskan hoidattamisen kun se on nyt ainakin tän aamun ollu aikas rauhallinen. Hetkinen hei joo on se totta toinen aamu peräkkäin että ei särje päätä eikä kyllä oikeestaan *itutakkaan. SIISTII...

Illasta jos jaksais niin lähtis vaikka Mikkeliin henkailemaan ku ei jaksa olla kotonakaan. Autokin pitäisi teipata taas, mutta sit se ois pestäväkin eli jätän teippauksen jollekin muulle päivälle.

No kaipa se on alettava töihin etteti aikataulut mee ihan kuralle....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.