IRC-Galleria

Autoilevakokki

Autoilevakokki

Marko Heiskanen
Joo sain nyt tehtyä noi kirjanpito hommat (joulukuulta) ja kohta ku lähden takaisin töihin niin vien ne kirjanpitäjälle niin saan sitten palkan tuosta suuresta määrästä paperityötä eli saan tietää paljonko pitää maksaa arvonlisä veroa.... HIENOO IHAN KU NOITA LASKUJA EI MUUTEN OIS!!!!

No muuten päivä on menny ihan nappiin heräsin joskus puol kymmenen aikaan ku työt alko kahdeksalta eli en myöhästyny ku kaks tuntia sitten onkin ajoa ollu melkein koko ajan ja äsken kävin noitten kuittien laskemisen välillä ajamassa ruokakyydin, mutta kun olin keskittyny noihin kuitteihin niin hoksasin lähteä vasta 17.15 ja paikalla ois pitäny olla jo klo 17.00. Mummot tykkäs hyvää ku ruoka oli melkein puoltuntia myöhässä. Muuten on menny ihan nappiin.

Pitäis nyt illalla koittaa saada kuski kiinni jos vaikka saisi huomiseksi vapaa päivän se tulisi kyllä ns. tarpeeseen vois ottaa kuppia tai keksiä jotain muuta HYÖDYLLISTÄ ajanvietettä. Ainoa on tietty jos kuskilla on hirttäny ryyppy päälle näin pakkaskelillä niin taidanpa viettää koko viikonlopun töissä.

Mutta eihän tässä muuta kun lähten takaisin töihin ei ois enää ku muutama tunti jos aamulla neljältä ois kotona niin hyvä ois.....

Palataan huomenna astialle koitan keritä kirjoittamaan jossain välissä ku ois sitä huomennakin töitä jos ei saa kuskia niin aamu kahdeksasta sunnuntai aamu kuuteen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.