IRC-Galleria

Autoilevakokki

Autoilevakokki

Marko Heiskanen

NO HUOMENTALauantai 04.02.2006 13:20

Väsyttää muuten ihan perk****sti ku olin joskus neljän aikaa yöllä töistä kotona ja herätyskello huus nyt aamul jo kahdeksalta no minä vedin tyylikkäästi ja sammutin sen heräsin ihan just äsken. Niin työvuoro ois alkanna jo tossa kolme tuntia sitten, mutta mä olen mun oman itseni herra ja mä nukun just silloin kun siltä tuntuu!

Tänään ois töitä niin että oon huomen aamu kuudelta kotona. Mutta mulle ois kyl pari miestä tarjoutunu töihinkin täks iltaa eli pitäiskö pistää renki puikkoihin ja lähtee itse viihteelle naukkailemaan hiukan vaikka siiteriä ja lonkerova ja oishan tosta "pojustaki" (3l viru valge pullo) viel 2/3 jäljellä. Kaverikin pyyteli vähän jos lähtisin, koska sil on ollu emännyven kans hiukka välirikkoa ja se taitaa olla olla sen puheijen mukaa lopullinen välirikko eli se tarviis varmasti nyt kaveria ja kaveriahan on autettava mäessä.

En tiedä kyl tosta kupin otosta ku viikon päästäkin pitäis lähtee niin johan ne pitää mua ihan alkoholistina kaverit, kotväki ja tuunikaverit. Mutta mitäs siitä ei mulla ole virallista holhoojaa eikä emännyyttä joka nalkuttais mun juomisesta eli eihän tässä muuta vaihtoehtoa jää ku kuski töihin ja baanalle.

Mutta eipä tässä tämän kummempia kirjoittelen taas huomenna joko pirun väsyneenä töisstä tai hirveessä krapulassa.......

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.