IRC-Galleria

Autoilevakokki

Autoilevakokki

Marko Heiskanen
Joo minulle tuli kommenttia tuohon eiliseen päiväkirja kommenttin joka viittasi siihen että olen oman itseni herra eli johtaja siihen tyyliin että minua kävi oikein vi**ttamaan kun sain sen käsityksen että mä vedän vaan lonkkaa ja elän ilosta elämää joka on ihan hel**tin ihanaa ja hienoa niin päätin kerrankin hoitaa vuoroni oikein niinkun kunnolla ja otin oikein kuskin töihin että auto oli varmasti töissä ja ON VIELÄKIN. Ja kun kuski ajoi niin minä lähdin Mikkelin kaupunkiin vetämään oikein kunnon kännin ja olin siellä vaakunassa ja caramelissa. Olihan mukana myös kaverini Tepi ja Marjaana. Nyt tuntuisi meikäläistä tuo vanha unilääke eli viina väsyttävän sen verran että lähdempä kohta nukkumaan.

Oli kiva tavata baarissa tuttujakin näin siellä Huopalaisen Sannnan ja Ristiinasta yhden taksi miehen ja Tiina ja Ollikin oli siellä.

Jokohan sitä maanantai aamuna heräisi joskus VIIDELTÄ töihin että tulis toi työpäivä täyteen kun laskee taas tonne klo 6.00 asti tiiistai aamuna että vois taas mennä tiistaina klo 7.00 takaisin. No onhan se hyvä että on töitä ettei pääse totuus unohtumaan. Seuraavat vapaat on ens viikonloppuna jolloin perjantaina mennen teippaamaan subarua ja sitten lauantai menee taas juodessa ja sunnuntaina tullaan pois vantaalta heti ku krapula hellittää.

No nyt lähden nukkumaan ja katsotaan aamulla tai päivällä jos kirjoitan lisää tänne kunhan selviän ku tää juominenkin käy työstä. Mutta huomenna palataan ja ilmoitan teille jos kuuppa on vielä silloinkin hajoamis pisteessä niin että tarviiko tästä lähteä ihan oikeaan hoitoon vai auttaako koti psykiatri...... No ei vaiskaan ei kai asiat ole vielä niin huonosti vaikka kuulinkin tänään tai siis eilen sellaisia asioita joista yllätyin oikein että mihin tämä nyky tekniika pystyy ja muutenkin että mitä olen tehnyt ihan huomaamattani kun minulle tuntuu näköjään tapahtuvan ihmeellisiä asioita enkä ymmärrä mitä varten. Olen kuullut myös epäilyksilleni vahvistuksia ja olen nyt aivan varma että olen yksinäinen aina.

Mutta eihän tässä muuta kuin hyvää yötä ja katsotaan päivemmällä

PS. Elämäni ei oo laifii vaan se on ihan sitä samaa tai jotain heikompaa kuin muilla ihmisillä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.