IRC-Galleria

Autoilevakokki

Autoilevakokki

Marko Heiskanen

Oikein rattoisa päiväTiistai 07.02.2006 19:16

Tänään on ollu pitkästä aikaa sellainen päivä että ei ole ottanu kuuppaan aamusta ei juuri yhtään päivästä ei sitäkään eli helpottunut olo tila. Aamulla tuntu jo oudolt ku ei v**uttanu yhtään ja aattelin et oonko mä kääntyny uskoon eiku siis kääntyny yöllä kyljeltä toiselle, mut mikko sano että ei se siitä johdu vaan siitä että mä olin lyöny pääni yöllä sängyn päätyyn tai siis tässä tapauksessa sohvan käsinojaan eli se siitä kääntymyksestä.

Kävin myös aamupäivällä pankissa, mutta eihän se johtaja paikalla ollut silloin kun sitä olis tarvinnu eniten, mutta saimme sen kassatätin kans noi asuntolaina asiat hyvälle mallille jo ja huomenna heti aamusta pankinjohtajan pakeille. No innostuin ehkä jo liikaakin tosta mun kämpän hommauksesta ja kävin jo kyselemässä tarjouksia keittiön kaapeista ja laaminaateista pitäshän se kai eka saada se laina ja ostaa se asunto ja sitten eiku remppaamaan ja sitä hommaahan vanhassa vuokra-asunnossa piisaa.

Kävin tänään myös siellä missä olisi pitänyt käydä jo aikoja sitten ja nyt en tarkoittanut psykiatria vaan palolaitoksella. Kävin ilmoittautumassa sammutusmieheksi, koska niistä on kai vähän pulaa ja olen haaveillut jo pitkään että palaan takas palokunta touhuun. No nyt se on tehty ja taas on yksi huoli pois sydämmeltä ja lisää hommia tuli niin että rotina käy huomenna ois jo ekat harjoitukset. Eikä jännitä onneks ku ihan per**leesti no totta puhuakseni ei yhtään. Se on minusta hienoa että pääsee auttamaan ihmisiä silloin ku ne sitä apua kaikkein eniten tarvii. Onhan se rankkaa, mutta palkitsevaa.

Mun pitää kyl tutkailla noita tarjouksia ja keittöitä kyl viel netistä että saan laskettua remonttilainan kohdalleen eli eihän tässä muuta kun palataan astialle viimeistään huomenna jos vain ehdin kirjoittaa tänne kaikelta kiireeltäni.

Morjenttess

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.